OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Arkadaşlar ben oyundayken bazen moradonda ya da pianada DeathKnight kılığına girmiş dolaşan adamlar görüyorum nedir bu ? Bir de bazı elemanlar quest item leri satışa çıkarabiliyorlar.Benim bildiğim kadarıyla mümkün değil.Mesela Teeth of Bandicoot satıyorlar..Ne bililm Silan Bone satıyorlar..Bunlar oyundaki küçük hileler mi yoksa hack le ilgisi mi var anlamadım.
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 transformation scrolla levelına göre yaratıklara dönüşebiliyorsun. dönüştügün zaman yaratıklar durduk yere dalmıyor. her quest item satılmıyor ama bazıları satılıyor.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Evet bazıları demişsin de..Mesela Fang of Wolfman çok var bende.YOU CAN NOT TRADE diyor merchant modunda.Ama satan görüyorum bu yüzden sordum.
supersonicmemed Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 fang of wolfman satan görmedim ben hiç satıyosada bi numarası vardır.[signature][hline]şiir yazarken, edebiyatı katlettim, hadi yine iyisiniz,bunuda berbat ettim.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 birine sordum nasıl satıyorsun diye. "IDK helps me to do it" dedi.O ne dediğim de "I dont know" dedi ve bloke etti beni...
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Fang of wolfman ve yanlış hatırlamıyorsam silan bones, reconnaisance report, keys, brain of centaur gibi quest itemler trade ve merch yapılamıyor. Diğerleri yapılabiliyor.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 silan bone satılıyo vakt i zamanında silandan iyi para kaldırdım ordan biliyorum:D[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür
Öne çıkan mesajlar