SethValor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Arkadaşlar AV 21 almak istiyorum lutfen bana ozelden ulaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sethvalor once bir hangi serverda oldugunu soylesen ne dersin yani seni tanimayanlar olabilir bu adinla falan birde av-21 almak icin bir turk sart degil yaklasik 2m falan fiyata alirsin turk ne kadar indirim yapar emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: xieon, 04 Haziran 2005 14:30 tarihinde demiş ki: sethvalor once bir hangi serverda oldugunu soylesen ne dersin yani seni tanimayanlar olabilir bu adinla falan birde av-21 almak icin bir turk sart degil yaklasik 2m falan fiyata alirsin turk ne kadar indirim yapar emin degilim Eclipse deyim. Ancak büyük ihtimal gerek kalmadı almama, belki tekrar Corvette e gidicez bir grupla, önceki AV 21 imide bir kaç kez Corvette e girerek almıştım. Gerçi ozaman daha kolaydı ,bilen bir arkadaş onden koşuyor biz peşinden assist ediyorduk, cu işi biraz zorlaştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar