Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kevin moore kendisinin anlatığına göre bi giysi kataloğu karıştırırken fotoğraftaki kıza aşık oluyor.. kızın giydiği kıyafet hakkında olan yazıda da space-dye vest diye bi başlık bulunuyor. aralardaki konuşma partsiyonları julian sands in *husbands and lovers* adlı filmi. sözler karısını sado mazo bi herife kaptıran zavallı kocanın onu geri kazanma çabaları.. *there's no one to take my blame if they wanted to there's nothing to keep me sane and it's all the same to you there's nowhere to set my aim so i'm everywhere never come near me again do you really think i need you i'll never be open again, i could never be open again. i'll never be open again, i could never be open again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Lyrics: falling through pages of martens on angels feeling my heart pull west i saw the future dressed as a stranger love in a space-dye vest love is an act of blood and i'm bleeding a pool in the shape of a heart beauty projection in the reflection always the worst way to start "but he's the sort who can't know [sample is julian sands from the ] anyone intimately, least of all a [film a room with a view. ] woman. he doesn't know what a woman is. he wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. something to own and to display. he doesn't want you to be real, or to think or to live. he doesn't love you, but i love you. i want you to have your own thoughts and ideas and feelings, even when i hold you in my arms. it's our last chance... it's our last chance..." now that you're gone i'm trying to take it learning to swallow the rage found a new girl i think we can make it as long as she stays on the page this is not how i want it to end and i'll never be open again "...i was gonna move out...ummm...get, [sample from "the trouble with ] get a job, get my own place, ummm, [evan", from the canadian series ] but... i go into the mall where i want to work and they tell me, i'm, i was too young..." "some people, gave advice before, [sample is jim hill from a news ] about facing the facts, about [commentary about the oj simpson ] facing reality. and this is, this [freeway chase. ] without a doubt, is his biggest challenge ever. he's going to have to face it. you're gonna have to try, he's gonna to have to try and, uh, and, and, and get some help here. i mean no one can say they know how he feels." "that, so they say that, in ya know [sample from the conan o'brien ] like, houston or something, you'd [show. ] say it's a hundred and eighty degrees, but it's a dry heat. in houston they say that? oh, maybe not. i'm all mixed up. dry until they hit the swimming pool." "...i get up with the sun... listen. [sample from "the trouble with ] you have your own room to sleep in, [evan", from the canadian series ] i don't care what you do. i don't care when. that door gets locked, that door gets locked at night by nine o'clock. if you're not in this house by nine o'clock, then you'd better find some place to sleep. because you're not going to be a bum in this house. supper is ready..." there's no one to take my blame if they wanted to there's nothing to keep me sane and it's all the same to you there's nowhere to set my aim so i'm everywhere never come near me again do you really think i need you i'll never be open again, i could never be open again. i'll never be open again, i could never be open again. and i'll smile and i'll learn to pretend and i'll never be open again and i'll have no more dreams to defend and i'll never be open again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 meleklerin üstündeki ağaç sansarlarının sayfalarına düşerken kalbimin batıya çekilisini hissediyorum geleceğin bir yabancı kılığına girdiğini görüyorum uzay rengi yelek in içindeki aşk aşk kanın bir hareketi ve ben kanıyorum kalp seklindeki bir havuz, güzelliğin izdüşümünün aksettirilmesi, her zaman en kötü başlangıç ;ama o kimsenin bilmeyeceği bir türden, ( a room with a view adlı en azından hepsinin bir kadın. o bir kadının filmden, bir julian sands ne olduğunu bilmiyor. seni sahiplenilecek repliği ) bir şey olarak görüyor, bir tabloya ya da bir fildişi kutuya sahip olup bakmak gibi. sahip olunup başkalarına gösterilecek bir şey. o senin gerçek olmanı, düşünmeni ve yaşamanı istemiyor. o seni sevmiyor.. ama ben seviyorum. sen, kollarımda olduğunda da senin kendi düşünce, fikir ve duygularına sahip olmanı istiyorum. bu bizim son şansımız, .. bu bizim son şansımız... simdi sen gittin ve ben bununla uğraşıyorum öfkemi yutmayı öğreniyorum yeni bir kız buldum, yapabileceğimizi düşünüyorum tabii o,sayfada kaldığı sürece. bu benim istediğim değil. ve hiçbir zaman açık olmayacağım. buradan taşınacaktım.. hmm .. bir .. ( kanadalı bir tv dizisinden ) bir iş bulmak.. bir ev almak.. hmm .. ama çalışmak istediğim gezinti yerine gittim ve bana bu iş için çok genç olduğumu söylediler bazı insanlar gerçeklerle yüzleşmeden nasihat veriyorlar. işte bu o, onun şüphesiz en büyük ( jim hill in konuşması, meydan okuması. ve o bununla yüzleşmek zorunda. o.j. simpson davasından ) siz bunu deneyeceksiniz, o da deneyecek. .. ve uhh .. buraya biraz yardım gerekli. bence kimse bu adamın neler hissettiğini söyleyemez. bu, bunu söylüyorlar, bilirsin, houston ya da onun gibi bir yer, bunun 10 ( conan ;brien ya da 8 derece olduğunu söyleyeceksin, ın bir şovundan ) ama bu kuru bir hava. houston da bunu mu söylüyorlar ? oh, belki de değil. kafam karıştı. onlar havuza girene kadar kuru herhalde. ... ben güneşle ayağa kalkarım... dinle, kendi odana sahipsin, içinde ( aynı kanadalı uyuyabileceğin. ne yaptığın umurumda değil dizinden ) bu kapı akşam dokuzda kilitlenir. eğer akşam dokuzda burada değilsen, uyuyacak başka bir yer bulman gerekir. çünkü sen bu evde bir serseri olmayacaksın. çorba hazır.. suçumu üstüne alabilecek kimse yok isteseler bile. hiçbir şey akıllı tutmuyor beni ve senin için hiçbir şey fark etmiyor amacımı yöneltebileceğim bir yer de yok. bu yüzden her yerdeyim. yanıma yaklaşma bir daha. gerçekten sana ihtiyacım olduğunu mu düşünüyorsun? ve güleceğim, rol yapmayı öğreneceğim ve hiçbir zaman açık olmayacağım ve savunacağım hiçbir hayalim olmayacak ve hiçbir zaman açık olmayacağım. special thanx to sourtimes. [Bu mesaj Loserandlost tarafından 24 July 2003 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 tebrikler[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aente Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 kitap gibi sarkı masallah.. cok severim space dye vest i..sözler icin tebrix..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 sözler biraz zıttırı çevrilmiş ama eh. Ayrıca bu parça Dream Theater versiyonu. Kevin Moore versiyonunun lirikleri biraz daha farklı. Belirtiyim yani. Hani herşeyi biliyom ya .. Obakımdan. Ayrıca Kevin Moore perestişkarları DT den ayrılma sebebi olan ChromaKey projesini de takip etsinler "Mouse" parçasıyla başlayıp. Mp3 com da var yannış hatırlamıyosam.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Aslında ben daha çok parçanın kusursuzluğundan ziyade insana hissettirldiği derin çıkmazlardan bahsetmek isterdim.. ve bu noktada herzaman olduğu gibi ingilizcenin bu tarz müziklere çok uyumlu olduğu geliyor aklima.. ve bu açıkçası üzüyor beni.. yani anlayamıyorum bizim müzisyenlermiz mi beceremiyor yoksa gerçekten türkçe bu nokta kifayetsizmi kalmakta.. ''there is no one to take my blame if they want to'' çevir çevirebilirsen.. ingilizceyi anlamak fakat çeviride ne yaparsanız yapin yerine oturmamak gibi bi durum.. ''suçumu üstlenecek kimse yok isteseler bile..'' neden? aslında yeni bir başlık lazım..? [you wont find it here look another way] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 var o başlık.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 geçen gün şarkının sözlerini okuyana kadar bana sadece güzel bir parça olarak gelirdi şimdi ise bana mükemmel ötesi bir parça gibi geliyor sözlerin bir parçadaki etkisinin büyük olduğunu biliyordum ama bu kadar da etkileyici olabildiğini hiç düşünmemiştim ayrıca bu topici açanı da tebrik etmek isterim güzel olmuş[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 dela strikes back[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 hö??? içimden böyle bir tepki vermek geldi[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 dela... ne diyon sen?..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 dela dio ki sadece son mesajı okudum ben öyle yazdım dio :P[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yok osrdum sadece son msg a cwp oalrak yazmış walal ben bir müzisyen oalrak elinde gitar yerine uçlu kalemle test çözerek zaman geçirdiği için ülkemize bir tepki oalrka yazdıgını sanıorum[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Şahsen beğenmediğim bi müziği sırf sözleri için dinlicek durumu geçtim (Iron Maiden parçaları mesela) sözleri abuk subuk olsa da müzik şahane olduğu için bayıla bayıla da dinlerim ( King Crimson parçaları mesela. "The world's my oyster soup" nası yani?:D) enstrümental olsa da hiç bozmaz, lakin bi şarkının hem müziği hem sözleri güzelse üste kaymak olur. (kevin moore parçaları mesela)[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Numb Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 hakkaten kim açtıysa çok saolsun bu başlığı:)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... Siamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 valla sölenecek bişi yok dt ve kevin moore için. yine "aşmış" dicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 yıl sonra ... Nereid Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 *sniff* ya bazı şarkıları looplayamama fonksiyonu olmalı.[signature][hline]And yes I'll have no more dreams to defend. So. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mono Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kevin moore turkiye'yeyerlesmisti yanilmiyorsam turk bir kizarkadasi ile? yada dehset bi urbanlegend bu hehe sarki zaten ayri birsey..garip bisey yapmis adam..yek ve garip[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 çeşitli şehir efsaneleri de var şarkı hakkında , yok kevin yolda gidiyomuş bi kız görmüş filan , inanmayınız... şarkı güzeldir , her terkedilmiş gibi beni de zamanında oldukça etkilemiştir...bunalımdan bunalıma sürükler , kendinizi depresif olduğunuz anlarda dinlemekten alıkoyunuz...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nereid Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 terkedilmişlikle alakasız bence. tabi terkedilmek derken doğuştan dünyaya terkedilişimizi kastetmiyosan (..)[signature][hline]And yes I'll have no more dreams to defend. So. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spidee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Space Dye Vest'e tapıyorum ama usta Moore kendi şarkısını sevmiyor..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Siamon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ya bu konu dha önce 5 kere açıldıı..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Numb Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Space Die vest.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Siamon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Siamon, 04 Haziran 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Ya bu konu dha önce 5 kere açıldıı.. bu zaten daha önce 5 kere açılan konudan biriymiş yukardaki 2004 de attığım msg ımı gördüm :D[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Space dye vest vede kevin moore.. . × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 meleklerin üstündeki ağaç sansarlarının sayfalarına düşerken kalbimin batıya çekilisini hissediyorum geleceğin bir yabancı kılığına girdiğini görüyorum uzay rengi yelek in içindeki aşk aşk kanın bir hareketi ve ben kanıyorum kalp seklindeki bir havuz, güzelliğin izdüşümünün aksettirilmesi, her zaman en kötü başlangıç ;ama o kimsenin bilmeyeceği bir türden, ( a room with a view adlı en azından hepsinin bir kadın. o bir kadının filmden, bir julian sands ne olduğunu bilmiyor. seni sahiplenilecek repliği ) bir şey olarak görüyor, bir tabloya ya da bir fildişi kutuya sahip olup bakmak gibi. sahip olunup başkalarına gösterilecek bir şey. o senin gerçek olmanı, düşünmeni ve yaşamanı istemiyor. o seni sevmiyor.. ama ben seviyorum. sen, kollarımda olduğunda da senin kendi düşünce, fikir ve duygularına sahip olmanı istiyorum. bu bizim son şansımız, .. bu bizim son şansımız... simdi sen gittin ve ben bununla uğraşıyorum öfkemi yutmayı öğreniyorum yeni bir kız buldum, yapabileceğimizi düşünüyorum tabii o,sayfada kaldığı sürece. bu benim istediğim değil. ve hiçbir zaman açık olmayacağım. buradan taşınacaktım.. hmm .. bir .. ( kanadalı bir tv dizisinden ) bir iş bulmak.. bir ev almak.. hmm .. ama çalışmak istediğim gezinti yerine gittim ve bana bu iş için çok genç olduğumu söylediler bazı insanlar gerçeklerle yüzleşmeden nasihat veriyorlar. işte bu o, onun şüphesiz en büyük ( jim hill in konuşması, meydan okuması. ve o bununla yüzleşmek zorunda. o.j. simpson davasından ) siz bunu deneyeceksiniz, o da deneyecek. .. ve uhh .. buraya biraz yardım gerekli. bence kimse bu adamın neler hissettiğini söyleyemez. bu, bunu söylüyorlar, bilirsin, houston ya da onun gibi bir yer, bunun 10 ( conan ;brien ya da 8 derece olduğunu söyleyeceksin, ın bir şovundan ) ama bu kuru bir hava. houston da bunu mu söylüyorlar ? oh, belki de değil. kafam karıştı. onlar havuza girene kadar kuru herhalde. ... ben güneşle ayağa kalkarım... dinle, kendi odana sahipsin, içinde ( aynı kanadalı uyuyabileceğin. ne yaptığın umurumda değil dizinden ) bu kapı akşam dokuzda kilitlenir. eğer akşam dokuzda burada değilsen, uyuyacak başka bir yer bulman gerekir. çünkü sen bu evde bir serseri olmayacaksın. çorba hazır.. suçumu üstüne alabilecek kimse yok isteseler bile. hiçbir şey akıllı tutmuyor beni ve senin için hiçbir şey fark etmiyor amacımı yöneltebileceğim bir yer de yok. bu yüzden her yerdeyim. yanıma yaklaşma bir daha. gerçekten sana ihtiyacım olduğunu mu düşünüyorsun? ve güleceğim, rol yapmayı öğreneceğim ve hiçbir zaman açık olmayacağım ve savunacağım hiçbir hayalim olmayacak ve hiçbir zaman açık olmayacağım. special thanx to sourtimes. [Bu mesaj Loserandlost tarafından 24 July 2003 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 tebrikler[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 kitap gibi sarkı masallah.. cok severim space dye vest i..sözler icin tebrix..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 sözler biraz zıttırı çevrilmiş ama eh. Ayrıca bu parça Dream Theater versiyonu. Kevin Moore versiyonunun lirikleri biraz daha farklı. Belirtiyim yani. Hani herşeyi biliyom ya .. Obakımdan. Ayrıca Kevin Moore perestişkarları DT den ayrılma sebebi olan ChromaKey projesini de takip etsinler "Mouse" parçasıyla başlayıp. Mp3 com da var yannış hatırlamıyosam.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Aslında ben daha çok parçanın kusursuzluğundan ziyade insana hissettirldiği derin çıkmazlardan bahsetmek isterdim.. ve bu noktada herzaman olduğu gibi ingilizcenin bu tarz müziklere çok uyumlu olduğu geliyor aklima.. ve bu açıkçası üzüyor beni.. yani anlayamıyorum bizim müzisyenlermiz mi beceremiyor yoksa gerçekten türkçe bu nokta kifayetsizmi kalmakta.. ''there is no one to take my blame if they want to'' çevir çevirebilirsen.. ingilizceyi anlamak fakat çeviride ne yaparsanız yapin yerine oturmamak gibi bi durum.. ''suçumu üstlenecek kimse yok isteseler bile..'' neden? aslında yeni bir başlık lazım..? [you wont find it here look another way] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 var o başlık.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 geçen gün şarkının sözlerini okuyana kadar bana sadece güzel bir parça olarak gelirdi şimdi ise bana mükemmel ötesi bir parça gibi geliyor sözlerin bir parçadaki etkisinin büyük olduğunu biliyordum ama bu kadar da etkileyici olabildiğini hiç düşünmemiştim ayrıca bu topici açanı da tebrik etmek isterim güzel olmuş[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 dela strikes back[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 hö??? içimden böyle bir tepki vermek geldi[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 dela... ne diyon sen?..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 dela dio ki sadece son mesajı okudum ben öyle yazdım dio :P[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yok osrdum sadece son msg a cwp oalrak yazmış walal ben bir müzisyen oalrak elinde gitar yerine uçlu kalemle test çözerek zaman geçirdiği için ülkemize bir tepki oalrka yazdıgını sanıorum[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Şahsen beğenmediğim bi müziği sırf sözleri için dinlicek durumu geçtim (Iron Maiden parçaları mesela) sözleri abuk subuk olsa da müzik şahane olduğu için bayıla bayıla da dinlerim ( King Crimson parçaları mesela. "The world's my oyster soup" nası yani?:D) enstrümental olsa da hiç bozmaz, lakin bi şarkının hem müziği hem sözleri güzelse üste kaymak olur. (kevin moore parçaları mesela)[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 hakkaten kim açtıysa çok saolsun bu başlığı:)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 valla sölenecek bişi yok dt ve kevin moore için. yine "aşmış" dicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 *sniff* ya bazı şarkıları looplayamama fonksiyonu olmalı.[signature][hline]And yes I'll have no more dreams to defend. So. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kevin moore turkiye'yeyerlesmisti yanilmiyorsam turk bir kizarkadasi ile? yada dehset bi urbanlegend bu hehe sarki zaten ayri birsey..garip bisey yapmis adam..yek ve garip[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 çeşitli şehir efsaneleri de var şarkı hakkında , yok kevin yolda gidiyomuş bi kız görmüş filan , inanmayınız... şarkı güzeldir , her terkedilmiş gibi beni de zamanında oldukça etkilemiştir...bunalımdan bunalıma sürükler , kendinizi depresif olduğunuz anlarda dinlemekten alıkoyunuz...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 terkedilmişlikle alakasız bence. tabi terkedilmek derken doğuştan dünyaya terkedilişimizi kastetmiyosan (..)[signature][hline]And yes I'll have no more dreams to defend. So. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Space Dye Vest'e tapıyorum ama usta Moore kendi şarkısını sevmiyor..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ya bu konu dha önce 5 kere açıldıı..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Space Die vest.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Siamon, 04 Haziran 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Ya bu konu dha önce 5 kere açıldıı.. bu zaten daha önce 5 kere açılan konudan biriymiş yukardaki 2004 de attığım msg ımı gördüm :D[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar