Crane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bilgisayarima attigim son formattan sonra Outlook Express'in Hotmail hesaplarima destek vermedigini fark ettim. Acikcasi Outlook Express'i kullanmamin tek sebebi Hotmail hesaplarini desteklemesi idi. Outlook Express disinda Hotmail hesaplarimi kontrol edebilecegim bir e-mail clienti varmidir? Ve birde kullandiginiz e-mail clientinizin adini ve begendiginiz yonlerini yazarsaniz sevinirim.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Herkez maillerini web based mi kullaniyor yaws? :-)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben office'in outlook'unu kullaniyorum, onun destegi var. ama dogru hatirliyorsam msn hotmail'in pop3 destegi kesilecekti.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar