-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 İzmir alsancağın en meşur 3 pastehanesi.En sevdiğim en nezih en güzel yiyecekler Reyhanda kanımca..Efe patiseriede az anılarım geçmedi orta okulda kızları atardım oraya :) Lozan da artık benimsenmiş yeri fln güzel oranında..[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game !
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Reyhan for teh winz! Dünyanin en güzel cheesecake ini yapiyor adamlar : ) Güzellestirdiler baya mekani da, saatlerce oturuyorum, saatlerce de otururum yani : ) Cay + visneli cheesecake ühü ya cok özledim Izmiri[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 İzmir'de meşhur bir pastane soruyorsanız o da Sevinç'tir. İzmirli olup da hanginizin Sevinç önünde buluşmuşluğu yok sorarım size.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kesınlıkle sevınc ızmırın gozdesı[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Öne çıkan mesajlar