Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mars Volta

Demon_of_Hell

Öne çıkan mesajlar

ben accaktım bu başlığı ya=)

hastasıyızdır, son albümü tamamen download etmedim ama ilk albüm zaten baya uzun bir süre etkileyecek gibi beni

tür koyamadım bu arada gruba, hafif psychedelic melankolik, ağır şekilde progressive=)

ilk albümden drunkship of lanterns, eriatarka ve kesinlikle televators favorilerim, aslında ilk albüm için favori çıkartmak yanlış bence, çünkü her bir parçada ayrı bir güzelllik var

grupla ilgili bilinmesi gereken bir kaç önemli nokta ise red hot chili pepperstan tam destek aldıkları, onlarla turneye cıktıkları, hatta rhcp den flea nın grupta bass gitarı caldığı(konuk idi sadece).

Bir diğer nokta da yeni albümleri ile ilgili. İlk albüm de loused in the crematorium un cıkmasından kısa bir süre sonra grupta sesler-sample lar ile ilgilenen jeremy ward eroin den hayatını kaybediyor. Grup ta onun için yeni albümün ilk single ı olan the widow u onun için yazıyor ve yeni albüm Frances The Mute u ona adıyorlar.

Kaçırılmaması gereken muhteşem bir grup mars volta, belki hiç bir zaman mainstream olamayacaklar ama daima çok başarılı işlere imza atacaklar...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
Hazır 2009 albümü de çıkmış şu başlığı canlandırayım dedim biraz, en son yazılandan bu yana adamlar 2-3 albüm falan çıkardı çünkü.

Şahsi favorim Frances The Mute albümleri, özellikle de L'via L'viaquez. Muhteşem bir şarkı, temposu bir yükseliyor bir düşüyor, Latin ritmlerinden manyak punkvari ritmlere kadar.

2009 albümü demişken ona geleyim biraz, 23 Haziran da piyasaya sürüldü, ama klasik manyak Mars Volta atmosferi o kadar fazla yok içinde. Yine var ama, bir Bedlam in Goliath ya da ne bileyim bir De-loused in the Comatorium falan beklemeyin yani. Daha akustik bir albüm olmuş bu. İlk parça "Since We've Been Wrong" benim şahsi favorim açıkçası, buram buram Zeppelin kokuyor şarkı.

Yeni albümde vokaller daha yumuşak, fazla sert aksiyonlara girmemişler, ama yine arada o MV rahatsızlığını seziyorsunuz, zira şarkılar yine 1-1,5 dakika sessizlikle falan başlıyor en basitinden.

Kısaca, yeni albüm edinile, dinlenile. Sevmeyenler bile sevebilir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...