Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Tarih,Hafızama Gömülüyor gün be gün... Her bir gün ayrı bir başlangıç oluyor.15 Haziran Saat 12:30 dada ayrı bir başlangıç oldu.. Her an,her saniyede farklı bir başlangıç... Ve Bitti... 13 Haziran Cuma günüydü Karnemi elime aldığımda.Dövmeyi aklımdan geçirdiğim hocalara olan sinirim bile bir anda nedense kalktı sanki. Bitmişti Artık... Hayat bu ya...Bir daha böyle bir şey olmayacak.Bir daha sabahları 8:00 da kalkıp 8:30 servisime koştura koştura gitmek zorunda kalmayacağım.Servise bindiğimde,sevdiğim kızın o parlak güzel gözlerini görmeyeceğim bir daha..Oda beni göremeyecek... Sabah sınıfın kapısından girdiğim zaman,hiç kimseye selam vermek zorunda kalmayacağım. Gülmekten sıradan düştüğüm anlarım olmayacak bir daha... Bir daha düşük notlarıma kafa takmayacağım... Ve Bitti... Yeni bir gün başlıyor işte şimdi yine hayatta,"Okul" denilen kavram olmayacak..Her ne kadar sevmesemde,üzülüyorum.. Bir daha o kapıdan Karneyle çıkışım olmayacak.Ardından arabaya binip gidişimde.. Ve Bitti.. Bir daha bu resimler olmayacak... 26.02.2003 Ve Bitti.. Bir daha cam kenarında,buz gibi soğukta kaloriferin yanında montonun kapşonu ile oturan Mumi olmayacak o sınıfta.. Ve Bitti... Ve Her bitişin bir başlangıcı olacaktır.Smashing Pumpkins-The end is the beginning is the end Bitti... HalfMumi"10.Dönem Mezunu"Forever[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse![Bu mesaj Halfmumi tarafından 17 June 2003 19:51 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Halfmumi tarafından 17 June 2003 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 banada kısmet olcak 2 sene sonra işallah[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Resim 2 ye dikkat O arkadas Hep parmak isareti yaptıgı içinmi burun ole sargılı Kafa olayı :) Edit: Gecmis olsun Darısı Digerlerinin basına.[hline]*arkanda* [Bu mesaj alkadras tarafından 17 June 2003 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 halfmumi güzel yazmış kısa ve öz.. artılarıyla eksileriyle.. benim daha 2 yılım var yorum yapmak yanlış olur.[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 kızın burnu kırılmıs hala akıllanmamıs terbıyesız :yapma:[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 acıklı bi yazı :) keşke benimde bitse diorm bi yandanda keşke hiç ayrılmasak arkadaşlarımdan diorum ah lise 1 yeni bitti daha[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 O kız muminin yavuklusu :) Mumi devamli ugrasiyordu onunla öyle belli ediodu aşkini :P[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 gözlerim dolacaktı şu resimleri gördüğümde seneye bitecek benimde.of bitmesin geçmesin.hep 5 yaşında olmak istedim 6 yaşımdan beri tek derdim çikolata ve oyuncak.saçmalasam bile herkes beni sever tepinsem bile altıma ister işerim ister tuvaletim war derim ne farkeder[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 istanbul sarıyer doğumlu kırkıncı dönem 2193 öğrenci nolu onbir TM-K mezunu Orhan İldeniz Bekaslan emir ve görüşlerinize hazırdır yüce öğretmen[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Half hakkaten bitti bea.Şu 3 ay öğrenci değiliz yaa.Bu sene sınavı kazanamadıysam(ki büyük olasılık.Allahım o matematikler neydi öyle beaa.Süründüm valla)bi sene daha öğrenci olmayacam.Zor geiyor isnana bea.Sabah yağan kara bakıp oleyy okul tatil demek yok.(ulan o kadar yıl okudum.Sadece geçen sene böyle diyebildim ya neyse.Be bu balıkesir'in ikliminide...)Sabah cenaze takımı gibi sınıfa giren adamların yüzüne suyu çarpıp kovalanmak yok(yakalanmayın..)Hocalar arkasını döndüğü anlarda dalga geçip birden tekrar size döndüğünde ceza almak yok.En kötüsü muhabbet yok yaa.Dağılıyor millet.Gerçekten kötü koyuyor insana bu.(büyüyoruz anasını satim.Aslında senin yaptığın gibi bir iki okul resmi koysamıydım dedim ama vazgeçtim.Şimdi hem rezil olmayak hemde sayfa zor açılır:D)[hline]We are not murderers.We are business man Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 oh kral olmuş ben de kurtulsam keşke şanslısın[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Estel_Anorien, 17 June 2003 23:02 tarihinde demiş ki: O kız muminin yavuklusu :) Mumi devamli ugrasiyordu onunla öyle belli ediodu aşkini :P[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin :lol: Estel illa evlendirecen beni onunla :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hade geçmiş olsun o günleri fazlasıyla arayacan neyse ama :)[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 :-)[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar