Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Bitti...[Mezun olanlara]

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Tarih,Hafızama Gömülüyor gün be gün...

Her bir gün ayrı bir başlangıç oluyor.15 Haziran Saat 12:30 dada ayrı bir başlangıç oldu..

Her an,her saniyede farklı bir başlangıç...

Ve Bitti...

13 Haziran Cuma günüydü Karnemi elime aldığımda.Dövmeyi aklımdan geçirdiğim hocalara olan
sinirim bile bir anda nedense kalktı sanki.

Bitmişti Artık...

Hayat bu ya...Bir daha böyle bir şey olmayacak.Bir daha sabahları 8:00 da kalkıp 8:30 servisime
koştura koştura gitmek zorunda kalmayacağım.Servise bindiğimde,sevdiğim kızın o parlak güzel
gözlerini görmeyeceğim bir daha..Oda beni göremeyecek...

Sabah sınıfın kapısından girdiğim zaman,hiç kimseye selam vermek zorunda kalmayacağım.

Gülmekten sıradan düştüğüm anlarım olmayacak bir daha...

Bir daha düşük notlarıma kafa takmayacağım...

Ve Bitti...

Yeni bir gün başlıyor işte şimdi yine hayatta,"Okul" denilen kavram olmayacak..Her ne kadar
sevmesemde,üzülüyorum..

Bir daha o kapıdan Karneyle çıkışım olmayacak.Ardından arabaya binip gidişimde..

Ve Bitti..

Bir daha bu resimler olmayacak...

26.02.2003

Ve Bitti..

Bir daha cam kenarında,buz gibi soğukta kaloriferin yanında montonun kapşonu ile
oturan Mumi olmayacak o sınıfta..

Ve Bitti...

Ve Her bitişin bir başlangıcı olacaktır.

Smashing Pumpkins-The end is the beginning is the end

Bitti...

HalfMumi"10.Dönem Mezunu"Forever[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
Only in My Dreams Now...Curse!

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 17 June 2003 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 17 June 2003 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Half hakkaten bitti bea.Şu 3 ay öğrenci değiliz yaa.Bu sene sınavı kazanamadıysam(ki büyük olasılık.Allahım o matematikler neydi öyle beaa.Süründüm valla)bi sene daha öğrenci olmayacam.Zor geiyor isnana bea.Sabah yağan kara bakıp oleyy okul tatil demek yok.(ulan o kadar yıl okudum.Sadece geçen sene böyle diyebildim ya neyse.Be bu balıkesir'in ikliminide...)Sabah cenaze takımı gibi sınıfa giren adamların yüzüne suyu çarpıp kovalanmak yok(yakalanmayın..)Hocalar arkasını döndüğü anlarda dalga geçip birden tekrar size döndüğünde ceza almak yok.En kötüsü muhabbet yok yaa.Dağılıyor millet.Gerçekten kötü koyuyor insana bu.(büyüyoruz anasını satim.Aslında senin yaptığın gibi bir iki okul resmi koysamıydım dedim ama vazgeçtim.Şimdi hem rezil olmayak hemde sayfa zor açılır:D)[hline]We are not murderers.We are business man
Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 17 June 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
O kız muminin yavuklusu :) Mumi devamli ugrasiyordu onunla öyle belli ediodu aşkini :P[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

:lol:
Estel illa evlendirecen beni onunla :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...