Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Türkiye Amerikan Futbolu Ligi Final müsabakası 22 Mayıs günü Hacettepe stadyumunda oynandı. Herkezi davet edicektim zira kapalı olan site nedeniyle Şeedemedim. Maçtan bazı Görüntüler Takdim edeyim dedim size. Hacettepe Geleneği bozmadı ve bizi yenerekten şampiyonluğa gene ulaştı. Maçtan estanteler: focus çok kötü 20 numara bendeniz tam ortada. Topluca Hatıra Resmisi kenardeykene. adam kovalıyoruz defans olaraktan focustaki 20 nolu şahıs gene bendeniz Kovaladığımızı yakaladık ! :D. defans hoddledayken En baştaki gene bendeniz. .[signature][hline]Don't you have a kingdom to run?[Bu mesaj Zerokull tarafından 03 Haziran 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 of çimlerin hali berbat ,o haftaki bahar şenliği yüzünden :) ben gördüm maçı da izlemedim, haberim olsa gelir bi merhaba derdim.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: sanerixx, 03 Haziran 2005 20:55 tarihinde demiş ki: of çimlerin hali berbat ,o haftaki bahar şenliği yüzünden :) ben gördüm maçı da izlemedim, haberim olsa gelir bi merhaba derdim. düşünce oramıza buramıza giren cam parçarını unutmamak lazım.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar