Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son baharda yeni konsol alcak olsan ne alırsın.

ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

Kulaktan dolma bilgi:
Xbox 360'ın işlem gücü vs... PS3'ten daha fazla olacak. Bu bile bir sebep benim için :) Ayrıca elimde tonla xbox oyunu var... Onları da oynayabilirim. 100% olmasa bile eski xbox oyunları ile uyumluluğu söz konusu.

Daha incelemedim fakat aletlerin işlem güçlerini falan. Merakım debreştiği bir arada bakarsam hangi konsolun içine ne konulacağına dair bir fikrim olursa yazarım forumlara.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

"sağdan soldan dinlenmeden duyulup da akılda yer edenler public forumlarda yazılmayacak"

Benim de tahminim o şekilde aslında. Daha önce xbox, ps2'den bir sene sonra çıktı ve daha iyi bir makinaydı. Şimdi ps3 daha geç çıkıyor ve daha başarılı bir alet bekliyoruz.

Yine de duydum o yazdığım gibi bir şey valla :) Sanrı değiller onlar (:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Microsoft sony i kendi silahıyla vuracak.Xbox ps2 den daha guclu oldugu halde ps2 daha önce cıktıgı icin konsol piyasasına hakim olmustu.Yeni Xbox ı Ps3 ten once cıkararak bunu saglamak istiyor Microsoft.Sony ise yeni konsolunu dogru hatırlıyorsam 2006 sonbaharda yani yaklaşık 1 yıl sonra cıkaracak ama cok cok cok daha guclu olacak.Oyleki Ps3 oyunlarını oynamak Pc ve Xbox kullanıcılarına hayal gibi gelecek.Pc 2 yıl içinde yetişir Ps3 e bence.Xbox ı Ps2 ye tercih etmiştim simdi de Ps3 u bekleme taraftarıyım.Ama microsoft un pazarlama birimi yanılamayacagına gore insanlar Ps3 u bir yıl bekleyemeyip Xbox 360 a saldıracaklar ama Ps3 de kaliteli oyunları ile saldıracak ve iki konsol arasında buyuk bir rekaet olacak.Gerci Microsoft 2006 Haziranda yeni bir Xbox 360 cıkaracak ama onun hakkında kesinlesen birsey yok sanırım.Tek bildigim 'tam bir bilgisayar olacak' gibi bir acıklama yapıldıgıydı.[signature][hline]Power is Everything

[Bu mesaj AzureSlayer tarafından 04 Haziran 2005 09:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj AzureSlayer tarafından 04 Haziran 2005 09:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...