Impressive Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Eski bir clan olan [ae] ( atrocious entity ) clani yeniden canlanmiştir sunucularimizi Cs1.6 Non-Steam e cevirmiş durumdayiz ve suandan itibaren maclara , antremanlara acigiz ozellikle bugun 5 vs 5 maclara acigiz herzaman acigiz ayrica bugun gece ve gece yarisinda benim le temas kuracak olan bir clan ile aninda mac yapabiliriz . herkeze tesekkur ediyorum[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ulaşabilmeniz icin kendi msn adresimi yaziyorum ilgilenenlere : [email protected][signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yokmu ilgilenen ?[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 CS:S oynasanız ilgilenen çıkma olasılığı birkaç kat artar.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 clanca alinmiş bir karar oldugu icin 1.6 oynuyorum cunki onumuzdeki turnuvalar 1.6 uzerinden olacak P.S: arada ben 1.5 oynuom ispiyonlayanlar cıkıomus yakarim :D[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar