mono Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 gettyimages, corbis vb gibi nette sikca browse edilebilen firmalara islerimi koyup satilmalari icin yuzyillarca beklemeyi planliyorum fakat nasi nereye basvurmam gerektiine dair bir bilgim yok..yada islerin nasil yurudugune dair.. mesela kiminle kontak kuracagim? bu firmalarin altinda bi dolu stockimage firmasimi var yoksa? aylik bir odeme mi yapmam lazim islerimi databaselerine koymam icin? yoksa her satisimdan belli bir % mi kesiliyor? ben kimim nerdeyim? deneyimi olan yada bilgisi olan vardir mi aramizda? hani detaylansa kafamizda azicik..[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 benim deneyimim var. :) www.istockphoto.com en iyi şansın.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 horas benden önce davranmış.ora baya işlevsel, yaygın.[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar