Gerab Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben galiba bu server da yalnızım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ya şu gereksiz topiclerini tek bir başlık altında toplasan?[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ilgilenmiyosan yazmak zorunda diilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verkard Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Fakat bir soru işareti koymak için mesaj atmamalısın ve ayrıca burası sadece senin forumun değil seni eleştirmiyorum normal bir insan gibi söylüyorum fkat bir sürü topic açmışsın onları upload ed en azında fazla göz doldurmaz.Yani sana dediğim biraz daha dikkatli davran ki böyle eleştiri alma ve beni yanlış anlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yok abi yanlış anlamıorumda bir sürü topic dediğin 3 tane ve herkes zaten ilgilendiklerine yanıt yazıor rahatsız eden ne anlıyamadım bende herkes gibi yalnız ilgilendiklerime yazıorum neyse bu muhabbet böle boka sarar anca uzatmıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar