dunno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kör kuyuda ruyalar dususler yalnızlıklar ve ben.... bir tek ben ve uzak hissediyorum kendimden... dustayım cıplak ve hala benden olmayan bir parca varmıs gibi ustumde, sanki bu saf ben degilmisim gibi... gozlerimi kapıyorum yine, nefes alıyorum derin... yabancı geliyor hava ruhumu yakıyor... şaraba sıgınıyorum. son çare ve mum ışıgı.. ışık icine cekiyor beni.. ben degil sarap iciyor beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 öeh iyiymiş... özellikle de ben değil şarap içiyor beni hoşuma gitti..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 içki olmasa şerefin dikkatini çekmez zaten :) güzel olmuş hakkatten[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın Denizler ortasında bak, yelkensiz bıraktın Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı Beni bensiz bıraktın Beni sensiz bıraktın Bu da Ümit Yaşar Oğuzcan'ın bir şiiri... Saygılar[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar