Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 We can now officially announce that Opeth has signed a worldwide contract with Roadrunner records. The rumours were true! The new album is set to be released sometime in the late August or early September of 2005. ...(burayi es gectim) The recording process is going well. One song is mixed and done, another one in the process of being mixed. Solos are being recorded as well as death screams. Some songtitles? "Ghost of perdition", "The baying of the hounds", "Isolation years" and "Harlequin forest" The record plan to be done by June 1. Bu arada yeni albumun title'i "Ghost reveries" olacakmis[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bence daha uzn isi var... daha 1 sarkı tam olms...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sololar,scream guze guzel... opeth yapar.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Deliverance ve Damnation gibi Opeth'in iki zıt tarafını gösteren albümlerden sonra merakla bekliyoruz...[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Dedim lan türkiyeye mi geliyolar. tüh. Neyse bu da iyidir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ehehhehe bence biraz daha bekleriz gibi geliyo bana... neyse inşallah gelirlerde deliverence çalarlar.. bu kadar farklı riffleri olan bi şarkıyı gerçekten çalabiliyorlarmı merak içindeyim :P[signature][hline] Souls from the dark seduction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Aboo[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Harbiden hile falan olabilir yani.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: alukard666, 01 Haziran 2005 20:02 tarihinde demiş ki: bence daha uzn isi var... daha 1 sarkı tam olms... 3'te biri tamamlanmış?[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hadi ya :P ben goremediğim için o zaman şimdi çok yanıyorum... neyse haberi duyduğuma sevindim... :P[signature][hline] Souls from the dark seduction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar