Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Istanbul] Piercing & Tattoo [Bilimum Body Modification]

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Kaş yapısına göre o, dönmez yani.
Dönerse güzel olmaz tabi, deri hasar alır.
Ama dönmez =)

Ben 45 milyona yaptırmıştım, steril çelik. Titanyumları 55 milyon[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

Piercing'in göz tarafındaki ucunu çekip alın tarafına dokundurabilirsin istersen.Yanada dönebilir.Oynak birşey bu.Deriyle birlikte oynamaz dönerken, deri hasar almaz yani.
Yukarda yaptığımı yaparsan kaşını katlıyorsun, yine birşey olmuyor.
Rahat ol yani.

C şeklinde değil curved oluyor o dediğin.[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

yarım elma da piercing yaptırıcakken orda arkadaşa rastlayıp sakkın burda yaptırma dediğini sonra göbeindeki yamuk yaramsı şeyi gösterdiğini hatırlıyorum. kadıköyde negatif ve yanındaki dükkan çok daha iyi.
bakırköy wagon +1.. öğrenciyim derseniz indirim de yapıyolar..
fiyat sorucak olan insan neresine olduğunu da sorarsa burda açıklayası olan olcaktır eminim.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır aslında bakırköy kadıköy arası sadece bir deniz otobüsü kadar uzak, 20dk. piercing fiyatları 20+ diye gidiyo benim bildiğim, deniz otobüsü de en fazla 4ytl olmuştur.
negatif ve yanındaki yer wagondan daha pahalı..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

bende kadir'in yerinde olsam negatifte fiyatları tavan yapardım.
ma$allah yeni genclik son 1-2 sendir full negatifci.biri piercing yada dövme dese tanımasa bile oooo kadir süperdir bap negatif var.rexin ordan sola dön pls.harbi saglamdır diye diye bele$ reklamdan piyasayı eline geçirdi.[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

aaaa isim konusunda pj karizmadır sanki =)

gerçi hiçbi bilgim olmasa negatif mi vagon mu yarım elma mı deseler:
bi kere yarım elma cok kötü:bi dizi vardı.janset falan oynardı.bide köylü kızı ikiz karde$i vardı.aklıma o geldi.kaybetti.
vagon daha çok bar ismi gibi.karavan vagon falan.
negatif yönetti isim konusunda.[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
topiği okudum,nette arastırdım da.negatife gitmeye karar verdim.kulak keğğcemi deldirdim ve kadir beye rep vermeyi bir borc bildim.resmen hiç acımadı,tatlı tatlı sızladı arada...ustune yatamazsın allahıms ıcakta sacın gelir acır diyen tayfaya da selam olsun.catır catır uyudum mesela ben..ÖZETLE NEGATİF? yes!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...