Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Istanbul] Piercing & Tattoo [Bilimum Body Modification]

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Şimdi efendim.
Ben artık dayanamadım.
Oramı buramı deldircem yer söyleyin başlıklarında da tiksinti geldi artık.O yüzden bunu açıyorum.
Hayırlı uğurlu olsun.
Hadi bakalım.

Öncelikle ciks ve concon olandan başlıyorum.
Bebek Redcat
Hemen Bebek PTT'nin karşısındadır, daha detaylandır diyorsanız.Bebek yokuşundan inerken giremediğiniz bir yol var, çıkış yönü, o sokakta.Bakkal falan da var yanında.Şimdi şöyle, 18 yaşından küçükseniz kesinlikle yapmazlar.Boşuna yormayın kendinizi.Dövmede piercing'de mevcut.Temizdir oldukça.Ama tuzludur.
Kadıköy Negatif
Kadıköy'de Rexx'in olduğu sokakta.
"Fekat dünyalı rexx nedir kadıköy nedir anlamıyorum ben seni." diyorsanız, Kadıköy'de boğanın ordan bahariyede yürüyeceksiniz.Moda'ya kadar kaptırmadan sağa kayacaksınız."Abi reks meks varmış." diye sorun gösterirler zaten.Rexx'i gördünüz mü sola kaykılın.Orda hemen.
Şimdi buranın piercingleri Istanbulda bir numara.Dandik çin malı değil.Tavsiyem delinmeyecekseniz bile piercing almaya buraya gelmeniz yönünde olacaktır.Dövmede yaparlar, ama hiç tecrübe etmediğimden tavsiyede edemicem, ama iyidirler hoşturlar herhalde.
Taksim Yarım Elma
Halep pasajından girin, giriş katında, tshirt satan elemanın karşısında dükkanı.
"Fekat halep pasaj.." demeden siz ben söyliyim.Istiklalde yürüyosunuz.Sağınızı kolluya kolluya, rüya sinemasını geçtikten sonra tektikte olun, hem abaza çıkabülü, hem halep kaçabülü.
Neyse giriyoruz.
Şimdi burda delici 2 eleman var.Biri ortayaşlı.O varsa gidip başka gün geliyosunuz.Diğeri genç satanik bi eleman.Hatunsal bir bünyeyseniz bu elemana "abi 6mm pembe lölö var mı?" demeyin, yemin ediyorum döverek atar dışarı.Onun dışında süper geyik bir heriftir.Yamuk falan delmez.Iyidir gayet.
Dövme yapıyorlarsada yaptırmayın burda.
Piercing çeşitleri, envai çeşittir.Küpe falan olayındada süper çeşitlidir.
TAKI ALCAM BEEĞN, HEM SEFKİLİME HEM BANAAAĞĞ
Tavsiyelerim ortaköy sahil öğlen saatleri ve kadıköy merkez öğlem saatlaridir.
Ama ortaköy daha iyidir.Çünkü hem daha çok ıvır zıvır var.Hemde şal mal satan dükkanlar var.
Iyi yani tavsiye ederim.

Ps: Ek olarak bunların hepsi uzaksa, Bakırköy Vagon vardır, hiç gitmedim o açıdan burayada yazmadım.Benim yüzümden yamulmasın sağınız solunuz bakımından.Oralara yakınsanız soruşturursunuz.Beğenirseniz gidersiniz.Yine de tavsiyem yukardakilerdir benim.[signature][hline]G3nk...
Sosyal ağlarda paylaş

saol, ya ben cok killaniyom bu isten o yuzden para onemli degil de negatif temiz yer diyosun.redcat semtinden dolayi mi o kadar tuzlu,yoksam doktorlar fln mi var?bi de hic orda deldiren gordun mu?bildigim kadariyla el becerisi onemli olan.daha once 1-2 defa delen birine doktor die deldirtmem kasi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lahavle, 03 Şubat 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
ehe kesin kararimi verdim "negatif" e gitcem.yanimda 13 sorumla,kadir abi beni kovmazsa,ve de cevaplardan tatmin olursam deldircem kasimi,hatta fotomu cekip koycam ahanda buraya

kadir ii adamdır kafana ne takılırsa cewaplar[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet mehmet iyidir babadır.. Yaklaşık kulak delikleriyle birlikte 11 piercing yaptırdım ve hepside nefis oldu yamuk yumuk yok..
Dövmesine gelince iyi yapar keza 20 cm lik bir dövmede yaptırdım ama bazı ayrıntılarda kötü olduğunu kabul etmem gerek..
Ama yine istanbulda bulabilceğiniz en steril en sağlam yerlerden biridir..[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !
Sosyal ağlarda paylaş

Ona yaptırdığım dövmede hiç bir sorun yok
Sağolsun çizimi aynen aktardı.
Diğer dövmeleri düzeltirmek içinde kime gittiysem, Mehmetin yaptığı dövmeyi beğendiler ki genel bu tür işlerde kimse kimsenin işini beğenmez.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Sosyal ağlarda paylaş

Yaf küçük ayrıntılarda hata sezdim. Gerçi ben tek seansta bitsin istedim 6 saat sürdü.. Oda yoruldu ondan kaynaklanıyor olabilir ama genel olarak iyi.. Diyorum zaten istanbulda bulabilceğiniz en sağlam mekanlardan biri..

Piercinglerine gelince mehmet dışında 2 yerde yaptırdım 2 side yamuk deldi. Tek geçerim piercingde..

Dövme konusuna geri dönersek, insanları aldatmasın cümlem gerçekten istanbulda bulabileceğiniz en sağlam mekandır..

Kış vakti 2. dövme olayına girişicem sırta yine mehmet yapıcak. Yani iyidir gerçekten...[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi tuttu kolumdan, Yarım Elma'da yaptırdım işte bikaç ay önce.

Çok memnun kaldım, o satamik herif yaptı, çok da güzel yaptı gerçekten.
bkz:

ha gelin görün ki ben çıkardım, bir arkadaşımın takıştığı adam piercingini çekmiş, herifin o kaşı yırtık halini görünce "başlarım" deyip çıkardım :/[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Şubat 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=3970

valla resim koyamadım nedense albümden =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

deldirdim kasimiiiiiiii :) resim cektik de ark yollucak soora yollarim :)
negatif e deldiremedim cunku kapaliydi.negatif in yaninda Selcuk abi nin dukkani var.selcuk abi cok rahatlatti beni saolsun.20 ye yakin soru sordum hepsine de gayet bilimsel aciklamalar yapti.ve de steril bi ortamdi.
mor piercing taktirdim ehe :P
Sosyal ağlarda paylaş

e bu wagon ve diğer yerlerde döwme fiyatları falan hakkında da fikir verseydiniz biliosanız kıyaslayabilseydik..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...