Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 arkadaşlar motorola v3 alcam da telefonu kullanmis olan var mi bi tavsiye verin bana
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 donanım/yazılım ?![signature][hline]jan d.
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben de c600 var, bundan önceki telefonum da motorolaydı ztn, bence iyi markadır[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bu arada telefonda nokia rlz.[signature][hline]jan d.
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 İngilterede ve bir çok yabancı ülkede tercih edilen telefon Motorola zaten çok sağlam telefonlar yapıyor.. her 5 kişiden 4 ü motorola geriside nokia zaten Bu arada donanın yazılım felam :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 nokiaların modellerini sevmiyorum[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 pardon 80 tane işe bakmaktan aklıma gelmedi donanım yazılım bi mod taşırsa çok sevinirim bu arada telefonu kullanmış olan yok mu hiç?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: uncla, 06 Şubat 2005 23:59 tarihinde demiş ki: bu arada telefonda nokia rlz. ah, aynen. bugün rulz kelimesini çok kullandın, haddini bil :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:147/melancholy/depression)|
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 abi bırakın donanımı monanımı :) v3'ü olan varsa bi memnun mu onu yazsın yeter
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 iyi.. baya iyi[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu telefon tahrik edio.[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n
sheref Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 işte buraya[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 siyah olanı beni gercekten tahrik ediyo.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Fistan, 07 Şubat 2005 00:03 tarihinde demiş ki: ne donanımı be! ı ıh internet.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Fistan, 07 Şubat 2005 00:03 tarihinde demiş ki: ne donanımı be! kaç ay önceden bilmişim ya olayı. ne donanımı? mobil hayat...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ahhauha harbi ya. ben tarihe bakmamıştım olaya bak :-)[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 v3 2 yil garantili aldim 1 ayi biraz gecti tus takimi bozuldu 1 haftadir serviste, menusu de nokia kadar kullanisli degil ama sekil olarak 1 numara tabii ki.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Öne çıkan mesajlar