Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 puanlık uzman sorusu (şaka degil malesef)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Efendim aylardır arkadaslarla Age of empires 2 oynamaya calısıyoruz ınternetten ancak zone dahıl hıcbır sekılde multıplayer acamıyoruz her seferınde serverı gormuyor makıneler bılınen her yolu denedık ıhh tık yok

en sonunda zar zor baktık NAT sorunu olabılır dedıler sımdı NAT nedır bılıyorum ama bu sorun nasıl cozulur hıcbır fıkrım yok NAT sorunu yuzunden makınelerımzıde hıcbır server acamıyoruz

soru ncok akrısık anlıyacagınız ve hıcbır coumunu bulamadım buldukalrım ıse fasıkul seklınde 212321 sayfa ıdı mıcrosoftun bıle trouble shootıng ı 5-6 sayfa ne yaparız ne ederız nasıl bu makınelerde herhangı bı server acarız bu sartlar altında yardımlarınızı beklıyoruz[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk Önce Aoe kopya ise zone da oynamak için patch lazım. Sen cable isen sende Port açma sorunu olduğunu sanmiyorum tabiiki router lı bir modemse port açman lazım olur eğer router yoksa sorun yok. ADSL olan arkadaşın ise dedikleri gibi dmz u ve port açması lazım ama oyun için bu port un kapalı olucağnı düşünmüyorum.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System

[Bu mesaj MrMedia tarafından 03 Haziran 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yannız benım actıgım serveradamı gıremez adam bende NAT sorunu yoksa?
bıde cozumu bıraz daha nooblara yonelık anlatırsanız sevınırım ılk defa bole bır olayla karsılasıyorum cunkı

patchler tamam ancak ne zone da nede dırect playde makınalarımız gormuyor bırbırını ben kurunca o o kurunca ben baglanamıyorum adama kablo olan baska bır arkadaslada aynı sorunu yasadık

bıde nasıl acıcaz bu portları program fılanmı var yoksa manuel olrakmı acıcaz ve age of hangı portları kullanıyor solersenız sevınırım

(offf cok soru sordum ehehe)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.

[Bu mesaj Viktor tarafından 03 Haziran 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben zone mone bilmem ama
bu port acmayi anlatayim

simdi bu adsl modemlerin cogu birden fazla bilgisayarin baglanabilecegi sekilde. Ole olmasa bile hemen hemen hepsi firewall lu. Peki nedir bu firewall, disardan gelen baglantilarin cogunu bloklayan bir sistem.

peki napicaz modemin ayarlarindan girip firewall un orda add virtual servers veya port ayarlariyla ilgili birseyler vardir.

oraya girip ageof un portunu yazip onu hangi makineye yonlendirecegini yazicaksin(adsl modem her ic makineye ip verir)

thanks u[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

bi tahminim var ;
(oyunun orjinal olduğunu varsayıyorum)
Sabit ip'li makinadan kurmanız gerekebilir mi aceba ? zor bir ihtimal gibi gelior ama bi aralar wciii için böle söylentiler çıkmıştı ki hala tanıdığım dinamik ip'li arkadaşlar hala oyun kuramıyor...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...