shapshal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya ben sepulturayı çok sevdim,çok uzun zamandır dinlemiyorum ve toplasam 10 şarkısını dinlemişimdir ama gitar+bateri ritmleri çok hoşuma gitti. Acaba sepulturanın enstrumantel şarkıları var mıdır?[signature][hline]^Dallas Mavericks^
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kaiowas var. super tribal.[signature][hline]sushi.
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ozellikle ateri ritimleri benimde cok hosuma gidio ama sanki zenci adam geldiginden beri bozuldu sanki grup biras :-?[signature][hline]Fuck it all and no regrets,Fuck it all and fuck regrets sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ? İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ? [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kaiowasdan başka yok mu? *!çaktırmadan uplar*[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Öne çıkan mesajlar