Simofle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Serhat Fenerbahcede kalmıstır duyurulur.Ben sahsen ne sevındım ne uzuldum.Bundan sonra benım ıcın normal bır futbolcu.Umıt ozat gıbı bır futbolcunun tırnagı olamaz.Bu arada 6s yonetımınıde kutluyorum,adamı kandırıp bonservısını bedevaya almak ıcın oyle yollara basvurdu kı, olmaz boyle bır cırkeflık.Futbolcusuda cırkef,yonetıcısıde cırkef.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Aslında Serhat gibi çirkef bi futbolcu fenerbahçeye yakısmıyo Gsye verelim:)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Gıderse uzulmem, revıvo,balıc gıbı futbol hayatı soner o olur.25 mılyon ınsanın bedduası bıraz agır oluyor cunku.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 yahu futbolcu almak çirkeflik neden oluyor ? bedava almaya çalışır akıllı adam tabiiki, salak mı adam kendi takımının kampından ayrılmış normal şartlarda kovulması gereken bir oyuncuyu para verip almak[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Simofle, 18 June 2003 13:36 tarihinde demiş ki: Gıderse uzulmem, revıvo,balıc gıbı futbol hayatı soner o olur.25 mılyon ınsanın bedduası bıraz agır oluyor cunku. Çünkü Fenerbahçeliyiz çünkü çünkü çünkü Fenerbahçeliyiz[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bence kurul karariyla gecirirler ilkokula *!sag gosterip soldan kacar*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar