BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yaklaşık 3 haftadır çok durgun bir hafta filan sadece kabardı ve o halde 1 hafta geçirdi ötmemeye başladı ama arada uçuyodu zamanla durgnlaştı durgnlştı ve 1 haftadan fazla sürede 1 ayağı neredeyse tutmuo ve dieri de çok güçsüz yemek kabına inerken çok zorlanıyor hatta ben koyuyorm.. suyunu bile ben yanına götürüp veriorm.. veterinere götrdm solunum sorunu var dedi açıkladı ilaç verdi ama gitgide zayıflıo .. bugn 1 -2 kez öttü kısık sesle ona bile çok sevindm acaba durumu daha önce yaşıyan varmı ? 10 yaşnda kendisi ve benm hayat arkadaşım...[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 biraz yaşlıymış. benimde o yaşlardan biraz daha küçük bir kuşum vardı. 2 sene önce kaybettim :( muhabbet kuşlarını asla rüzgarlı veya ceyran dediğimiz olayda bırakmamalısın veya soğuk olanlarda. hemen hasta oluyorlar. birazcık ısıtmaya bak,sıcak yerlere koy. ilacıda kullanmaya devam et iyileşir.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:256melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 komik olan 2-3 gün odamda cam bile açmadm yani kuşun rüzgar yemesi imkansz bi anda hasta oldu.. bu aralar ötmeye başladı azcık azcık ben azgın Çiko'mu geri istiyorum[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 düzelmeye başlar merak etme :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:258/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 geçer inşallah :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 düzelmeye başladı ya çok mutlu oldm :)[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar