Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabanci Univ.'de Inanilmaz Olay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
patiler işbaşında
hadi tahmin etmeye çalışalım bakalım penth anlattığına hangisi tutacak
benim tahminim yok![signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Mesaj tarihi:
ee 23 yaşında kalp krizi geçirip ölenlere ne oluyor? (A.R.E.)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
mantıklı iki fikir.
said:
fizban, 01 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
kız duşa girecektir, duşta böcek görür, bişey olur, halüsinasyon görür, arkadaşını intihar etmiş falan dahi bulmuş olabilir. sonra ilk gördüğü şeyi üzerine giyip kaçar.

said:
nedanko, 01 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Ben aradım kızı, tam karşındaki dorm'da penth oturuyo dedim. Çıldırdı tabii.. Eh Adrian Lima'dan sonra az bile :)
[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz...
Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
Ya bu dediginiz fare ya, kapıyı kapatırsın icerde kalır. Niye yurttan dısarı kacsın niye? Hani fare yuzunden sandalyeye cıkarsın da...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Mesaj tarihi:
said:
ultrAslan, 01 Haziran 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
mantıklı iki fikir.
said:
fizban, 01 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
kız duşa girecektir, duşta böcek görür, bişey olur, halüsinasyon görür, arkadaşını intihar etmiş falan dahi bulmuş olabilir. sonra ilk gördüğü şeyi üzerine giyip kaçar.

said:
nedanko, 01 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
Ben aradım kızı, tam karşındaki dorm'da penth oturuyo dedim. Çıldırdı tabii.. Eh Adrian Lima'dan sonra az bile :)

İkincisi daha mantıklı =)[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
said:
keyn, 01 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
yuh 15 dakka içinde o kadar koplo teorisi urettinizki korkulur le sizden :)

45 =)[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
asıl bence ne olurdu ben biliyorum tam banyosunu yapmıs bilgisayarın basına geçmiş nette surf yapıyordu msn i actı aa bir baktı fistan fistanla muhabbete girdi fistan buna web camini acınca !? belki bir ihtimal gorenler daha iyi bilir :P[signature][hline]S.E.N.
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 01 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
said:
keyn, 01 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
yuh 15 dakka içinde o kadar koplo teorisi urettinizki korkulur le sizden :)

45 =)

bana 15 dakkika ile 45 dakkanın muhabbetini yapıcaksın yani :)[signature][hline]S.E.N.
Mesaj tarihi:
Bence FBI'dan adamlar geldi banyoda bunu cani bi sekilde olduruceklerdi ki kız bunları gordu hemen bi fake attı adamlara ordan montu da aldı kactı dısarı cıktı. Federaller de o anda dısarı cıktılar, zenci bi federalin

- Hey dostum cabuk su koca beyaz kıcını hareket ettir de buraya gel

demesiyle kız bi cıglık attı penth de tam camdan bakarken FBI tuymustu ortamdan.

Arastırmalarımız devam ediyor sayın seyirciler...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Mesaj tarihi:
said:
keyn, 02 Haziran 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
bana 15 dakkika ile 45 dakkanın muhabbetini yapıcaksın yani :)

Yok canım olur mu öyle şey =)[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
fistan bu nerden cıkacagı hiç belli olmas :) mubarek adam bu arada 45 ile 15 dakka arasında bayagı bir dakkanın oldugunu biliyorum ama oyle yani.[signature][hline]S.E.N.
Mesaj tarihi:
said:
Lopeth, 02 Haziran 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
duşta komodo ejderi vardı.Oda şok oldu kaçarken bunu çıplak gören biri kafasına mont attı

Ahahahahahahahaha[signature][hline]Click!
  • Yeni Oluştur...