elma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aynaya baktığında kendini görüp çığlığı basmış olmasın :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Kocaman bi fare görmüştür böyle "aaaaa" demiştir,sonrada duştan kaçarkene montunu almıştır,fare yakalayacak korkusuyla koridorda koşmaya başlamıştır falan filan..: )
arina Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 patiler işbaşında hadi tahmin etmeye çalışalım bakalım penth anlattığına hangisi tutacak benim tahminim yok![signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ee 23 yaşında kalp krizi geçirip ölenlere ne oluyor? (A.R.E.)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 mantıklı iki fikir. said: fizban, 01 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki: kız duşa girecektir, duşta böcek görür, bişey olur, halüsinasyon görür, arkadaşını intihar etmiş falan dahi bulmuş olabilir. sonra ilk gördüğü şeyi üzerine giyip kaçar. said: nedanko, 01 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Ben aradım kızı, tam karşındaki dorm'da penth oturuyo dedim. Çıldırdı tabii.. Eh Adrian Lima'dan sonra az bile :) [signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ya bu dediginiz fare ya, kapıyı kapatırsın icerde kalır. Niye yurttan dısarı kacsın niye? Hani fare yuzunden sandalyeye cıkarsın da...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: ultrAslan, 01 Haziran 2005 23:56 tarihinde demiş ki: mantıklı iki fikir. said: fizban, 01 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki: kız duşa girecektir, duşta böcek görür, bişey olur, halüsinasyon görür, arkadaşını intihar etmiş falan dahi bulmuş olabilir. sonra ilk gördüğü şeyi üzerine giyip kaçar. said: nedanko, 01 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Ben aradım kızı, tam karşındaki dorm'da penth oturuyo dedim. Çıldırdı tabii.. Eh Adrian Lima'dan sonra az bile :) İkincisi daha mantıklı =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: elma, 01 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki: aynaya baktığında kendini görüp çığlığı basmış olmasın :D o kadar çirkin olsa cıbıldak kaçmazdı herhalde lol.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
keyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yuh 15 dakka içinde o kadar koplo teorisi urettinizki korkulur le sizden :)[signature][hline]S.E.N.
nameless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 çirkinler çıplak kaçamaz mı? :)[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kaçamaz kardeşim etrafı niye rahatsız ediyor :)[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: keyn, 01 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki: yuh 15 dakka içinde o kadar koplo teorisi urettinizki korkulur le sizden :) 45 =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
keyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 asıl bence ne olurdu ben biliyorum tam banyosunu yapmıs bilgisayarın basına geçmiş nette surf yapıyordu msn i actı aa bir baktı fistan fistanla muhabbete girdi fistan buna web camini acınca !? belki bir ihtimal gorenler daha iyi bilir :P[signature][hline]S.E.N.
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Kız babası yaşında birisiyle büyük ihtimal içerden biriyle ilişki yaşıyordu hocalardan biriyle ve adam içti hapı geldı odaya ve herife heyecandan bişey oldu bu ihtimal olabilir.
nameless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aklıma boston public'teki çıplaklar olimpiyatları geldi[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Fistan'da her yerden çıkıyor maşallah :)[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Eee penth hiç yeni istihbarat yok mu,burada bu kadar teori ürettik patiler olarak : )
keyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Spidee, 01 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki: said: keyn, 01 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki: yuh 15 dakka içinde o kadar koplo teorisi urettinizki korkulur le sizden :) 45 =) bana 15 dakkika ile 45 dakkanın muhabbetini yapıcaksın yani :)[signature][hline]S.E.N.
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bence FBI'dan adamlar geldi banyoda bunu cani bi sekilde olduruceklerdi ki kız bunları gordu hemen bi fake attı adamlara ordan montu da aldı kactı dısarı cıktı. Federaller de o anda dısarı cıktılar, zenci bi federalin - Hey dostum cabuk su koca beyaz kıcını hareket ettir de buraya gel demesiyle kız bi cıglık attı penth de tam camdan bakarken FBI tuymustu ortamdan. Arastırmalarımız devam ediyor sayın seyirciler...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: keyn, 02 Haziran 2005 00:00 tarihinde demiş ki: bana 15 dakkika ile 45 dakkanın muhabbetini yapıcaksın yani :) Yok canım olur mu öyle şey =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
keyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 fistan bu nerden cıkacagı hiç belli olmas :) mubarek adam bu arada 45 ile 15 dakka arasında bayagı bir dakkanın oldugunu biliyorum ama oyle yani.[signature][hline]S.E.N.
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 duşta komodo ejderi vardı.Oda şok oldu kaçarken bunu çıplak gören biri kafasına mont attı[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
nameless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bence kuduzdu banyoya girince suyu açtığı an delirdi ve montunu aldığı gibi kaçtı[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sanki görmediğiniz şey amma büyüttünüz :-p[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Lopeth, 02 Haziran 2005 00:02 tarihinde demiş ki: duşta komodo ejderi vardı.Oda şok oldu kaçarken bunu çıplak gören biri kafasına mont attı Ahahahahahahahaha[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Öne çıkan mesajlar