elaidi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Raistin, 03 Haziran 2005 10:52 tarihinde demiş ki: said: elaidi, 03 Haziran 2005 01:58 tarihinde demiş ki: islamda böle şeyleri merak etmek bile günahtır KamonJuK. ateistim,h,nduyum,budistim,hristyanım,museviyim, SATANISTİM(!) varmı? Kamonjuk'a bu kadar özendiğini bilmiyodum..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kamonjuk kim? orda o yaziyi sadece arkadaş sussun die yazmıştım.. (nu arada iki topicte birden sırf bana inat mı bana sataşıosun yoksa normaldede yapmayı dusundugun bişeymiydi) birde penth aciklama beklioruz
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 korku filmi sahnesi gibi bir olay oluyor sonra insanlara neden bu kadar merak ediyonuz diye soruonuz. merak etmesek garip olurdu. tabi hatunun psikolojik sorunları neyim olduğu baştan bilinseydi hiç kimse de üzerine geyik yapmazdı, sayın çok çok seviyeli insanlar..[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ya şimdi ondan sonra noldu esas bütün sayfaları göz gezdirdim de bulamadım yada gözümden kaçtı. kız bağırdı çırılçıplak Sonra? koşarak geri yurduna mı döndü arkları mı geldi götürdü?
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yok kız geri gelmemiş bida kayip miş yane .
Kasanova Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yaa alla alla elaidi penth bi topic acmissiniz sonrada gerisini sormayin bilmiyoruz diosunuz sizin hic kiz arkiniz yok mu o dormda ? veya o günden sonra gördünüz mü o k1z1 nas1l davran1yordu?? elaidi normal bi k1z dio penth gecen sene erkek arkadas1n1n giysisini yakan manyak dio bisey bilmiosana1z bari k1z1 anlat1n. insanlar merak ediyo!
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Fistan, 01 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: bi çığlıkta sen bassaydın! EHuehueheuhe :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Öne çıkan mesajlar