Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starwars galaxies ??

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Oyuna herseyi ile baslamak icin neleri almam lazim arkadasimla beraebr alicam fakat bir sürü eki avr onlari orjinal almam sartmi yanii jump to light speed starwars galaxies ve starwars rage of wookies bunlar tamö olarak nedir ben bunlari nasil alabilrim yada sadece an empire divided ile oyuna baslayip uzayda gezebilyomuyum bunlarin icinde account dahilmi ?? yani an empire divided ı alinca accoutnum oluyomu lütfen iyi anlatin almak istiyorum ama nasil ne edcem hangileirini alcam böle uzayda fln arkadasla takılmak smugling yapmak istiyorm[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna başlamak için swg:an empire divided yeterli ama şu sıralar total experience adı altında 2 ek paket dahil bir set satiliyor. ayrıca oyunda az olan barc speeder veriyor diye biliyorum.sadece swg ile uzaya çikamassin veya kashyyk e gidemessin. uzay için jtl ye, kashyyyk için rotw e ihtiyacın var[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

[Bu mesaj khas tarafından 02 Haziran 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khas, 02 Haziran 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
mmorpg lerde şöyle bir altın kural var: HERŞEY MUTLAKA ORJİNAL OLMALIDIR.:D

Zaten orjinal=kalitedir benim için.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eamer, 02 Haziran 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
Total experiance :orjinal oyun+jtl+rotw paket 30$diye biliyorum.

30$ nerden nasıl alabilirim?? bilgilendirin lütfen... :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khas, 02 Haziran 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
tabii ki yok cd bozuk çıktı, kıldı,tüydü, ottu, *oktu derdin olmaz

hemen ukalaca bi hatırlatma yapiim avaturkun sattığı bir çok kutudaki SWG ler SOE çift CD key bastığı için active edilme sorunu yaşattı mail attılar chatten konuştular anca hallettiler. (bende sorun olmadı neyseki)[signature][hline]Alo-matik
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alo-matik, 02 Haziran 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
said:
khas, 02 Haziran 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
tabii ki yok cd bozuk çıktı, kıldı,tüydü, ottu, *oktu derdin olmaz

hemen ukalaca bi hatırlatma yapiim avaturkun sattığı bir çok kutudaki SWG ler SOE çift CD key bastığı için active edilme sorunu yaşattı mail attılar chatten konuştular anca hallettiler. (bende sorun olmadı neyseki)

evet bende bu sorun olmuştu sorun çözülünceye kadar canım çıkmıştı. bi güzelde oyundan soğumuştum.
total experience ı almayı düşünüyorum ama yinede ^^
www.sendit.com dan alıcağım bir kaç dvd ile birlikte.
www.gameloaded.com da ii bir site daha önce almıştım bir kaç oyun. 1.5 hafta sonra getirmişti ikiside
Sosyal ağlarda paylaş

ya peki aranızda ben swgden sıkıldım al sen nasiplen birazda diyecek bi eleman yokmu...şu fakire bi swg paketi...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

ancalagan pakedi nereden alabilirim sorun dışında bütün soruların cevabı sıkça sorulan sorular bölümünde yazıyo :/

http://forum.paticik.com/view.php?id=98091

pakedin nerden alınabiliceğini de bilerek yazmadım çünkü çoğu site türkiyeye göndermiyo, gönderenlerin de birbirleri arasında fiyat farkı var, kafaları karıştırmasın diye düşündüm[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 02 Haziran 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
ya peki aranızda ben swgden sıkıldım al sen nasiplen birazda diyecek bi eleman yokmu...şu fakire bi swg paketi...

sana yok :D[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...