nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ekşi sözlükte arkansis adlı yazarın cu ile ilgili yazdıgı bi bölüm beni resmen dumur etti.. combat upgrade aslında "console" upgrade imiş.. daha önce hiç böle bişi duymamıştım ama nedenlere bakılırsa mantıklı gözüküo. (tk anlamadığım konu ps2 ile online nası oynanabileceği) neise bn uzatmiim sdc bi yazının bi bölümü sizle paylaşayım istedim: arkansis söyle dior: cu yani yaklaşık 8 ay önce çalışmalarına başlanan ve oyunu tamamen değiştireceği söylenen update , siteleri gezerken swg for ps2 *pre order now* görüldükten sonra jetonu kafalarda düşürdü. meğerse lucas oyunun console a uyarlaması için talimat vermiş miş , aslında combat upgrade değil onun yerine console upgrade imiş. bunları komplo teorileri olarak karşıladık hepimiz. fakat insanın aklına şu sorular gelmiyor da değil. neden cons, quickness, strenght, vs vs gibi statları kaldırıp bunları sadece action , mind ve health olarak sınırlandırdılar ? playstation oyuncuları bu tür detayları sevmezler ve hemen aksiyona girmek vede bu gibi uzun şeylere zaman ayırmazlar ve çabuk sıkılırlar diyemi ? neden artık rakamlar yerine sadece yüzdeler var ? tv karşısındakileri yormamak için mi ? (ham barındaki rakamlarıda swgcilere ayıp olmasın diye bırakmışlar) neden health bar artık kocaman ve daha şişman ? tv karşısındaki arcade oyuncularının gözleri daha rahat alışsın diyemi ? neden grafikler cicili bicili efektler patlamalı matlamalı ? neden en basit vuruşlarda bile abuk subuk efektler var ? episode 3 den sonra asya ve japonyadaki playstation oyuncularını ve ufak çocukları filmin gazıyla ekranın başına bağlamak içinmi ? gibi gibi sorular insanın aklına geliyor. http://sozluk.sourtimes.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hehe kendisi bizim forumdaki arkansis. baya bi döktürmüş. alışıcaksın arkansis alışıcaksın. cu ilk geldiğinde biz de başta garipsemiştik yeni grafiklerin gelmesini, health barının büyümesini, ikincil ve üçüncül stat'lerin (quickness, stamina vs..) kaldırılmasını vb... ama alışınca hiç de kötü olmadığını farkettik. çünkü oyunun bu değişen yapısı hakkaten çok daha dinamik, çok daha eğlenceli. level sistemi sayesinde her oyuncu birbirine muhtaç, sololamak diye bişey nerdeyse mümkün değil, combat çok daha zevkli. lucas ın oyunun konsola uyarlanmasını istemesi falan umurumda değil, ben oyundan zevk alıyo muyum o önemli. ve evet deli gibi keyif alıyorum oyundan. combat upgrade in gelmesinden önce aldığım keyiften kat kat yüksek bi keyif hem de. bitti daha tartışmaya lüzum yok yani. sana tavsiyem acc.unu kapatmadan önce kendine biraz daha süre vermen ve bi süre daha oyunu incelemen. okadar çok oyuncu combat upgrade'i beğendi ki, bırakanların çoğu geri dönüyo. upgrade'i protesto edenlerin de sesi anında kesildi, çünkü onlar da beğendiler :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Biz aslında Ps2 için çıkacak olan Swgnin beta testeriyiz.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 CU ROCKS!(combat upgrade) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 jedi grupla kasıyorsa hiç kimse bana iyi güzel demesin :D[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 tunch sonradan geri dönmeye karar verince veya en azından geri dönsem keşke dediğinde görüşürüz :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: tunch, 02 Haziran 2005 14:12 tarihinde demiş ki: jedi grupla kasıyorsa hiç kimse bana iyi güzel demesin :D ama haklı birazda saçmalamışlar yani adam kasmış dark jedi knight pistolerla grupça huntinge gidio ama oyunu seviyomuyum seviyorum[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bu olay sony forumlarına bi arkadaşım tarafından yazılmıştı. Adamlar inkar etti. Arkadaşımın gösterdiği sitede hafiften kolpa bi site. Yani adamlar release tarihini sürekli ileri atıyolar bilmem anlatabilebilmiyomuyum?[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bu kolpacı sitelerden biri http://shop.gameplay.co.uk/webstore/productpage.asp?productcode=PT0446&title=star_wars_galaxies Buda forumdaki dialog http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=cudiscussiontemp&message.id=32309[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ehheeh janis gereken link leri koymuş:D[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: tunch, 02 Haziran 2005 14:12 tarihinde demiş ki: jedi grupla kasıyorsa hiç kimse bana iyi güzel demesin :D Evet zaten kotor da da tek kişiydik...?! (?)[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: MrBomb, 02 Haziran 2005 15:52 tarihinde demiş ki: tunch sonradan geri dönmeye karar verince veya en azından geri dönsem keşke dediğinde görüşürüz :) ben oyuna kötü dedikleri zamanda oynadım iyi dedikleri zamanda niye oynamıyım.. saçma sapan değişiklikler olduğunu değiştirmez bu bomba :D[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar