Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 u : you k : Okay b : be cya : See you (görüşürüz) tnx : Thanks ty : Thank you sry : Sorry OMG : Oh My God WTH : What The Hell FGS : For God Sake brb : Be Right Back afk : Away From Keyboard LOL : Laughing Out Loudly ROFL : Rolling On Floor, Laughing LMAO : Laughing My Ass Off wussup : What is up? (n'aber) sup : Wussup m8 : Mate (dostum) gr8 : (great) w/ : With w/o : Without Sum1 : Someone ne1 : Anyone n1 : Anyone n1 : Nice one nt : Nice try ns : Nice Shot vns : Very nice shot gg : Good Game gm : Good Match nr : Nice roll (Zarlı oyunlarda Vb.) vnr : Very nice roll nvm : Nevermind (boşver) nm : nvm bb : Bye Bye mb : My bad ks : kill steal dt : Double team (1 vs 1 oyunlarda birkaç kişinin tek kişiye dalması) dl : Download ss : Screenshot gtg : Got to go g2g : Got to go BTW : By the way OMW : On my way BRT : Be right there (Daha çok owm kullanılır) kek : LOL (orcish) Yay, ^^, woot, Hooray, Hurray : Sevinme efektleri <3 : kalp şekli < : sol > : sağ jajajaja, jejejeje : hahahaha, hehehehe (ispanyolca j : h) [spo1=dierleri] STFU : Shut The Fuck Up OMFG : Oh My Fucking God WTF : What The Fuck fu : Fuck you fo : Fuck off FFS : For Fuck Sake[/spo] Pek 1337 e falan girmek istemedim. Unuttuklarım olabilir, eklersiniz. Dip not: Kullanın diye değil bilin diye yazdım.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var [Bu mesaj Alo-matik tarafından 03 Haziran 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 güzel olmuş :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ne one : anyone 12 : want to (bunu ben buldum :D) i 12 go school :D gibi :d[signature][hline]########################## ####[/b]BbbBboooOoooOoşşşŞşşŞ#### ####BbbİiiirrrrrrLiiiĞİiiiİİiiiiiİii#### ########################## [Bu mesaj Erutan tarafından 03 Haziran 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 olskool vardır bide duyarım kısaltma diilde old is cool un sölenişi. oyunlarda duyuyorum silah muhabbeti yaparlarken:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 BTW ve ne1 ı ekledim. bide erutanın 12 lafı sayesinde gtg aklıma geldi. Bu arada 12 yi ben hiç duymadım daha önce.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 b-be=bunun kısaltmasımı olur ya k-okay=ok diilmi ne bu k[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yazmışım oraya ztn 12 ben buldum diye :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 b4 - before asap - as soon as possible kos - kill on sight wtb - want to buy wts - want to sell lfg - looking for group lfm - looking for member cu - see you gz - gratz - congratulations ...[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Unutmuşum onları da yarım saatte geçti artık neyse. FYI : For Your Information w8 : wait[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 en önemlisi belki de: 4TW!!1[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 FTW for the win :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 CTD : Crast to Desktop (oyunun error verip kapanması) gj : Good job arkadaş gm : Good Morning dedi. Bununla hiç karşılaşmadım karşılaşan var mı?[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 gtg : aslinda daha cok good to go, grubun mana sı biter, resting biter ondan sonra derler. daha cok eq da kullanilirdi.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar