synorin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 arkadaşlar sendit ten sipariş verdim.Gelince sizce hangi taraftan(horde,Allience).Hangi ırktan,Hangi sınıftan olayım.Hangi server a gireyim. Ben horde tauren druid olmayı ve burning legiona girmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 O zaman horde tauren druid ol ve Burning Legion'a gir =). Ne istiyosan onu yap yane. Oyuna başlamadan önce bilmezdim ben undeadin ne bonusları var da, priest ne kadar güçlü de falan filan.. Oyunun gelmesini beklediğim zamanlardan beri hep priest olmak vardı kafamda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yalnız server olarak Burning Legion iyi bir seçim mi bilemem. PvP manyaklığı yüzünden bu vakitten sonra lvl kasmak daha uzun zaman alabilir.. Yeni açılan ve Türklerin de olduğu Kor'gall'ı tercih edebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yeni gelenleri okuyunca aklıma tauren şaman ı soktular hangisi olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 İlk başta caster mı oynamak istiyorsun yoksa melee mi ona karar ver. Forumlardan okuduklarınada o kadar itimat etme pvpde her class gerekli gear olduktan sonra sadece karekterini ve düşmanını iyi tanımaktan geçiyor. Pve ye gelince zaten yanlız başına pve bu aralar bitti gibi yanlız dolaşan pek kalmadı. Irkınıda sonra hoşuna gitmiyecek bir ırk olarak seçme sırf bonus yüzünden. Taurenlerin warstampı ve fazla hpsi iyi olabilir ama random target alan sürü olarak dolaşanlar genelde ekrandaki en büyük şeye tıklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 oyunu oynadıkça karakterleri denedikçe kendin için en uygun olan karakteri bulacak ve onunla oynayacaksın ben mesela önceleri hunter hastası sonra priest fanatiği idim ardında kendim için uygun olan karakterin bu ikisininde olmadığına karar verip rogue açmaya karar verdim ve uzun bir süredir rogue karakterim ile oynuyorum çokda memnunum. kısaca demek istediğim zaman içerisinde oynaya oynaya kendin için en uygun olan karakteri bulacaksın.[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Oncelikle herkese selamlar başlıgı açan arkadaşıma sesleniyorum; Druid ile shaman sınıfını kıyaslayamazsın druid kötü shaman iyidir diye bir kaide yoktur çünkü oyundaki en çok seçenege sahip sınıf Druidler. Kaç kişi rogue'u arkasından gafil avlayabilir?ya başka bir rogue'dur yada druid! Kaç sınıf oyun içirisinde kendini 5000 defa okumak instant olarak okuma yetisine sahiptir? Party'lerin vazgeçilmez elemanı druidlerdir çünkü hem healer olabilir hemde tank olarak 5200 ve üzerinde zırhıyla party'i koruyabilir. PvP si en çeşitli saldiri kombinasyonlarına sahip sınıf yine druidlerdir.Bir savaşcıyla gögüs gögüse savaşabilirken bir büyücü sınıfına sadece yaparakta savaşabilirsin. Son olarak root'unun icinde sıkışıp kalmış bir paladin ve bir rogue'u sana dokunamadan pataklamak kadar güzel birşey yoktur şu dunyada. :) Sevgilerimle (dipnot: tauren druidler sürekli travel mod kullandıkları için oyunda en az dikkat çeken sınıflardandır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar