EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Sıkıntıdan Yapacak bişey olmuyor Yakıyorum bi sigara Bi ara ekonomik kriz yaşayıp bırakmayı denedim Bırakamıyorum pis bişey Başlarkende özentiden başladım zaten herkez gibi Zaten sigaranın hiç bişeye faydası olmadığından dolayı tek başlama sebebi var özenti Yani depresyona girmek falan sigaraya aşlama sebebi değil çünkü sigara depresyona çare falan değilki Sadece özenti bence başlama sebebi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: Justin, 13 Şubat 2003 20:27 tarihinde demiş ki: malboroda pahalı be bilader.. şaraba batırıolar marlboro tütününü onun yerine gider bi şişe şarap bi samsun :P *!aslında varya bi paket samsun içsem daha ii bırakırım:-P*[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Arkadaşlar insanlar cinsel birleşmeden sonra neden sigara yakıyorlar ki?Bağımlılık yapar mı?[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar