xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: dunno, 01 Haziran 2005 19:01 tarihinde demiş ki: parti mi var noldu diyorum o sadece beni cairiyomus da parti de yaparmisiz.... bu laftan kıllandım ben.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 aslında kıllanılacak bi durum var gibi ama olayın özü mü bu acaba?[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 iyi bakalim... guven diyosunuz... anlamaya calis olayi diyosunuz ole yapicam ben de... 'nieti bozmus'sa uyaririz... ole bi olay da yoktur belki... cıkar yakında ortaya... saolun varolun... pati rulaz!!! heh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sen adresi bırak buraya. 3 gün içinde post atmassan basarız yazlıgı lol :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ [Bu mesaj Mix tarafından 02 Haziran 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 heüehü hatta hergün alan yetkilisine rapor versin telefondan :lol: Alexi demişti bi gün paticik aslında ninja community diye doğruluk testi yaparız. :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 değerlendiririz ^^[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Sheref: abi kusura bakma ama eğer bir kızın annesi, "kızınızı esir aldım, 1-2 gün burada kalacak" diyen birine iyi o zaman size iyi eğlenceler diyip telefonu kapatıyorsa, o adama erkek gözüyle bakmıyordur, yada türk değildir. dunno: adama neden kzı arkadaşını da çağırmadığını da bi sor bence. Tabi herif bi anda, "beni terk etti, çok kötü hissediyorum kendimi, bööhühü" diye tribe girerse; sende böle şevkat ve sonrasında şehvet duyguları uyandırmaya çalışıyo demektir. Hemen ortamdan uzaklaş[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: tanoren, 02 Haziran 2005 21:00 tarihinde demiş ki: Sheref: abi kusura bakma ama eğer bir kızın annesi, "kızınızı esir aldım, 1-2 gün burada kalacak" diyen birine iyi o zaman size iyi eğlenceler diyip telefonu kapatıyorsa, o adama erkek gözüyle bakmıyordur, yada türk değildir. ayol tmm ben hafif nonoşum o ayrı konu, evet türk değiller bu da apayrı bi konu, ama güven ondan alakalı değil, tanışıklık ve bilişiklik ile alakalı...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: sheref, 02 Haziran 2005 00:53 tarihinde demiş ki: Ben 2 kişilik yatağa enlemesine ve üst üste herkesin kıçı başı birbirine yapışık şekilde 3 erkek 3 kız yatmak zorunda kaldığımızı çok bilirim o gruptan kimse hiç bir zaman birbirine ne sulandı ne o meilin içine girdi. kız arkadaşlarımızda çok efendi kızlardı erkek arkadaşlarımızda. efendi derken de hepimiz 7/24 içen her türlü boku yiyen evimize barkımıza gitmeyen paso gezen tiplerdik. benim kız arklarım benim yanımda üstlerini değiştirmeye bile çekinmezler, bende onları bazen alırım yada onlar beni alır kaçarız biyere 3 gün sabah akşam evden çıkmadan yer içer sıçarız... Bu dedıklerının olabılmesı ıcın o kızlarla en az 5 yıllık arkadaslıgın dostlugun olmalı yani samimiyet derecen cok cok iyi olmalı. Genel olarak bakıldıgında aileleri elbette kızlarını merak edeceklerdir ama tabiki yanlarında kımın oldugunu ustelık kac yıldır tanıdıkları bı arkadası oldugunu duydukları zaman rahatlayacaklardır. İş samimiyette burada... Ha anladıgım kadarıyla oyle bi samimeyite yok topici açan arkadasın o kisiyle... demekki bazı olasılıkları hesaplaması gerekır o tür bir eve cagırma durumunda.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ya bir de, cok mu cirkin bu cocuk? En olmadi bir haftasonu kacamagi yaparsin cocugun yazliginda. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hadi hayırlısı ne dielim [Bu mesaj xueshen tarafından 02 Haziran 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: sheref, 02 Haziran 2005 21:33 tarihinde demiş ki: ayol tmm ben hafif nonoşum o ayrı konu, evet türk değiller bu da apayrı bi konu, ama güven ondan alakalı değil, tanışıklık ve bilişiklik ile alakalı... şimdi abi o dediğine benzer bişeyi bende yapmıştım, kızla yattık yatağa sabahta kalktık kahvaltı felan. nonoş vs durumu olmaz yani biz neyiz o_O ama türk olmadıklarını bilmişim bak heh ben hala adamı tuzak sorularla sıkıştırma taraftarıyım. ailen gelirse ne der? komşularınız yokmu? bende erk. arkımı çağırayım bari felan tarzında, niyet belli ettirecek cinsinden Aslında olaya acaip yavşak bi şekilde erkeğin tarafından bakıp da bişeyler yazacaktım ama vazgeçtim Mesela adam, "kızdan bi elektrik aldım ama du bi pas atayım, bakalım ne olacak" diye de düşünmüş olabilir. Aldığı msjdan doğrumudur acep diye endişe duyup ve karşılık vermeyip, sonra da şansını kaçıran çok adam tanırım (bakınız şekil 1a)[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: tanoren, 03 Haziran 2005 00:11 tarihinde demiş ki: bende erk. arkımı çağırayım bari felan tarzında, niyet belli ettirecek cinsinden işte en doğru haraket budur, erk arkadaşım onsuz gitmeme izin vermez, oda gelirse olur de.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bunla işin olmamali.... hayır gelmez boyle arktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kuyruk sallamayın kardeşim :P şaka şaka hoşlanmıyosan bu haraketlerden söyle direk yüzüne[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar