Ceday Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 istanbulda bulunan ve aşagıdaki özellikleri barındıran bildiginiz üniversiteleri yazarsanız sevinirim..özel veya devlet üniversitesi olabilir.. -Hazırlık sınıfı olacak. (Yani ingilizce eğitim verecek) -Irregular sistemi olacak. (Hazırlık ögrencileri ilk dönem sonunda 1. sınıfa gecebilecek..) -Yurtları kız-erkek karma olacak. -Bu şıktan tam emin degilim ama L die bi yurt binası olacak (Bu şıkkı ihmal de edebilirsiniz) ewt, bu özelliklere sahip bildiginiz univleri yazarsanız, bana cok yardımcı olacaksınız :)
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sabancıyı bitirdin be adam doymadın mı okumaya :)[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? İskelet rogue Burning Legion
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 biz varız dicektim.. ama burayı bitirmişsin zaten..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Birinin hangi üniversitede okuduğunu falan mı arıyorsun =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sabancıya git orda cıbıldak kızlar koşuşturuyo[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ahah, okumak için arımıyorum tabi ki, birini arıyorum ;) bu arada sabancı seçeneklerin dısında :)
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sütçü imam[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bilkenti dene..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yeditepe olabilir edik:tüm şıklara uyuyor yurdu da [Bu mesaj Odrin tarafından 02 Haziran 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bilkenti istanbula mı tasımıslar :)
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 istanbul'u görmemişim hehe..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bizim okul aynen böyle okulun içinde özel misafirhane var orda erkek-kız kalıyor sanırım bildiğim kadarıyla,emin değilim o seçenekten=) bi de son seçenek L,anlamadım sen de sallayın gitsin diyince hah dedim=) marmara üni.[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yeditepe bilgi marmara koç sabancı itü aklıma bunlar geliyo.. sabancı olmicak diyosun.. e işte geri kalanını da bilenler yazsın.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 boğaziçi haric ingilizce egitim veren devlet üniversitesi var mı?? (boğaziçi diger secenekleri saglıyor mu bilmiyorum) ama büyük ihtimal yine özel bi üniversite.. yeditepe, bilgi falan bunları saglıyor mu??
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yeditepe sağlıyor kardeşim okuyor ordan biliyorum.
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 fizban L şeklinde degil, A-B-C gibi blok ismi olacak L.. ama şart da degil o..
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 marmara ingilizce eğitim veriyo hazırlık bölümü bizim kampüste zaten(göztepe) irregular geçiş oluyo okul içindeki misafirhanede erkek-kız karma kalınıyo bildiğim kadarıyla l şeklinde ya da isminde bi yurt bilmiyorum ama=) yeditepe de uyuyomuş dediklerine göre=) bilip bilmeden sıkmıyım bi de=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sallamama deil be hocam, ben yazarken msg atıosun ondan oluo, yetişemiom bak..
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 marmara'da ingilizce eğitim var.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sen isim ver de daha rahat bulalım biz:p öyle üniversite arama biraz zor
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 marmara, boğaziçi, yeditepe.. başka yok sanırım..?? bilgi?? L veya L1 die yurt binası olanı bulduk mu tek bi secenege inecek sanırım :)
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Odrin, 03 Haziran 2005 00:04 tarihinde demiş ki: sen isim ver de daha rahat bulalım biz:p öyle üniversite arama biraz zor isim şimdilik saklı kalsın :)
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 walla okula gittiğimde sorup soruşturayım bi L blok yurt var mı yok mu diye[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yeditepe iptal L şeklinde deyince ben şekil olarak anladım.Sen desene L1 falan diye:)
stereo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 manga'nın şarkısı gibi olmuş biraz. bir üniversite çizeceksiiiinn.[signature][hline]oo yeğ!
Öne çıkan mesajlar