Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

enchant

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk önce kalite itemleri (misal yeşil,mavi,mor,turuncu) disenchant ile parçalarına ayırıyorsun.
burada eşya yok oluyor ve bir kaç madde veriyor sana.

başlangıç için ; strange dust , lesser magic essence.

trainerden öğreneceğin enchantlar ile yaptıkça artıyor işte.
düşük skilldeyken disenchant yaparken de skill artıyor , ilerde artmıyor ama.

yalnız , enchanting "hardcore skill for hardcore players" olarak geçer , yani maddi anlamda zorlar insanı.[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
ve bu sırada runed copper wand , bilmemne wand gibi reagentler istiyor , onu sen yapabiliyorsun zaten magic essencelerden.

az bi arttırması zor çünkü droplara da bağlı , güzel recipeler düşmesi lazım.[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
enchantla hiç uğraşma derim gerçekten pahalı bir skill.Engineeringle uğraş hakkaten eğlenceli hele goblin engineering..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
Mesaj tarihi:
ben gördüm.

neyse mesela turuncu item degi ltabi, enchant a eger level 1 den itibaren baslamazsan icinde patlar AH den alacagindan düsük level itemlari. Ben 20-30 dolaylarinda mining 0 layip baslamistim ve 30 gold bayildim levelima getirmeye.
Ha paraya vuruyorum simdi 285 enchanting[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
Skill browserından disenchant skilline tıklıyosun sonra disenchant etmek istediğin parçaya tıklıyosun. Bi loot penceresi çıkıyo. İçinden çıkan essance ları topluyosun daha sonra istediğin ürünü enchant etmek üzere.[signature][hline]Ne kadar iyi...
  • Yeni Oluştur...