Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya bişi sorcam ben bu enchant özelliğini nasıl kullanıcam aldım benim mage e ama duruyo öle bi anlatsanız[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ilk önce kalite itemleri (misal yeşil,mavi,mor,turuncu) disenchant ile parçalarına ayırıyorsun. burada eşya yok oluyor ve bir kaç madde veriyor sana. başlangıç için ; strange dust , lesser magic essence. trainerden öğreneceğin enchantlar ile yaptıkça artıyor işte. düşük skilldeyken disenchant yaparken de skill artıyor , ilerde artmıyor ama. yalnız , enchanting "hardcore skill for hardcore players" olarak geçer , yani maddi anlamda zorlar insanı.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ve bu sırada runed copper wand , bilmemne wand gibi reagentler istiyor , onu sen yapabiliyorsun zaten magic essencelerden. az bi arttırması zor çünkü droplara da bağlı , güzel recipeler düşmesi lazım.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yol yakinken vazgec sen ondan. pahaliya patlar sana[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 enchantla hiç uğraşma derim gerçekten pahalı bir skill.Engineeringle uğraş hakkaten eğlenceli hele goblin engineering..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 head sen turuncu item gördünmü ?[signature][hline]okursan oyun yok oynarsan okul yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben gördüm. neyse mesela turuncu item degi ltabi, enchant a eger level 1 den itibaren baslamazsan icinde patlar AH den alacagindan düsük level itemlari. Ben 20-30 dolaylarinda mining 0 layip baslamistim ve 30 gold bayildim levelima getirmeye. Ha paraya vuruyorum simdi 285 enchanting[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yani itemı enchant menüsüne koyarak disenchant mı dicem[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Skill browserından disenchant skilline tıklıyosun sonra disenchant etmek istediğin parçaya tıklıyosun. Bi loot penceresi çıkıyo. İçinden çıkan essance ları topluyosun daha sonra istediğin ürünü enchant etmek üzere.[signature][hline]Ne kadar iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar