stereo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Dost tavsiyesi ile aranıza katılıyorum hatta bunu bile ona yazdırıyorum. Herkese merhabalar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hoşgeldin haluque. :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hoşgeldin Hosgeldin arkadasim.ben dilara.17/f/ist.sana bu forumlarda ne gibi özellikler var,hangi konuyu nereye danismalisin vs. hakkinda biraz bilgi verecegim.bu arada hem forumlarimiza alisirsin hemde alisma zorlugu çekmezsin. Forumlarimiz hakkinda öneri, sikayet, hata gibi konular,paticik.com hakkinda bilgiler bölümü için ; Paticik.com bölümümüze bakabilir, bu konular hakkinda konu açabilirsin.Artik sende bi üye olduguna göre daha sonraki günlerde Yeni Gelenler bölümünde yeni gelen arkadaslarimiza hosgeldin diyebilirsin. Bir Anime,Çizgi film hastasiysan Çizgi Dünyasi , siir, hayal, düs, umutlar vs kisaca yazi yazmak, içini dökmek ve gönderilen diger siir ve yazilari okumak yorum yapmak için Karalama Defteri , Sinema,TV, dizi, filmler hakkinda Vizyon , yerli yabanci gruplar,eski,yeni sarkilar ,sanatçilar,gitar,bateri vs ilgileniyorsan Müzik , Internet hakkinda hersey,flash siteler, hiz problemleri, bulunan degisik siteler vs için Internet , her türlü donanim sorunu için Donanim , Klasik anlamda rpgler, sistemler, dünyalar ilgileniyorsan Masaüstü , geçmiste neler oldu? diyorsan tarih bilgini bizimle paylasip,yorumlamak istiyorsan Tarih , her türlü kisisel konu için,itiraflar vs yani community feeling denmis kisaca Kisisel , Çizimler, tasarimlar, görsel sanatlarla ilgili hersey için Görsel Sanatlar ,Üniversite tavsiyeleri, ders seçimleri, yardimlasma için Egitim , eger sende bir hayvanseversen,pet konulari için Pati Pet , Tavsiye edilesi lokanta, restoran, bar, vb fikirleri paylasmak istersen Gezdim Tozdum tam senin için :) Bunlarin disinda genis bi MMORPG bölümlerimiz var.Ayrica Pazar Alani 2. el alim satim konulari için hizmetinde.Paticik bünyesinde ki soldat serveri için Soldat bölümü, Mame serveri için Mame bölümleri forumlarimizda mevcut.PC oyun meraklisi isen Bilgisayar Oyunlari bölümü, Playstation, Xbox gibi konsol meraklisi isen Konsol bölümü tam sana göre ;) Bunlarin disinda eger okumadiysan karpuz arkadasimizin yazdigi FAQ i okuman iyi olacaktir.Bu bir c/p dir.ben bunu oturup senin için yazdim.bu yazdiklarimi okumadan çalarlar.ben dilara eheh.çalanlarda gay.lol. konu açarken büyük harfle yazman, hatta anlatirken bile büyük harf kullanman athea basta olmak üzere diger üyelerimizide rahatsiz edebilir.bu yüzden buna dikkat etmelisin.ayrica imza konusunda su konuyu okumani tavsiye ederim. nasil imza seviyoruz? Eger bi konu hakkinda topik açacaksan da ilk önce o konu hakkinda daha önce yazilmis bisi varmi diye Arama linkine girerek kontrol edebilirsin. Saygilar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hoşgeldin bende dost tavsiyesi ile gelmiştin :D[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hoşgeldin sefalar getiridn... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 aramıza hoşgeldin. içimden bir ses senin eski biri olduğunu söylüyor hadi hayırlısı.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hoşgeldin..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.