elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 apartmanı geçtim koskoca sitede bi tanemi yaşıma uygun kız olmaz yaw, ya 4-5 yaş küçük ya 4-5 yaş büyük[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Sly-One, 17 June 2003 19:28 tarihinde demiş ki: benim 7. katta okulun en güzel kızı war(1 yaş küçük) :p biz 12 deyiz karşı dairede de benim yaşımda güzel bi kız war daha fırsat olmadı tanışamadık. 1 hafta oldu taşınalı. bi patlayın şöyle.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Ve senin hicbiriyle alakan yok.Yuzune bile bakmiyorlar.Bence hava atmak amaciyla yazilmi$ ama rezilligini kanitlayici bir mesaj olarak saklanmali bu :)[hline]tHe Original [i]fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Aynen ya. Sly-One abi senin okul neydi? :D said: elesso, 17 June 2003 19:31 tarihinde demiş ki: apartmanı geçtim koskoca sitede bi tanemi yaşıma uygun kız olmaz yaw, ya 4-5 yaş küçük ya 4-5 yaş büyük[hline].......... [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Elesso nerde oturuyorsun? Bir de yaş kaç?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Sly-One, 17 June 2003 19:28 tarihinde demiş ki: benim 7. katta okulun en güzel kızı war(1 yaş küçük) :p biz 12 deyiz karşı dairede de benim yaşımda güzel bi kız war daha fırsat olmadı tanışamadık. 1 hafta oldu taşınalı. bi patlayın şöyle.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Kulli Yalan Nerde la ole apartman *!adres ver ev tutak*[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 kıralık daıre aranıyor kızların bol olması gerekmek tedır apt manda :-P[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bakırköyde 17 yaşındayım[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ben de Ataköy'deyim ve 15 yaş. Senin durumla tıpatıp aynı.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 valla bence dua get kaza ile bu siteye giripte senin bu yazını okumasın.belki okursa daha iyi olur aranız daha iyi olur :-P.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ben apartmanda 2 daire dışında (yaklaşık toplam 25 daire) kimseyi ne tanımıyorum nede gözümde canlandırabiliyorum onun için söylicek bişeyim yok heralde :p bi şöyle çıkıp bakimde kız varsa bende hava atiim hehe :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj Ardeth tarafından 17 June 2003 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bizim altta ustte guzel bi$i oturmuyo neyseki :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 asdasdasd bi kaç kişinin azını yokladım o adı geçen alttakinin arkıda bizim apartmanda oturuyomuş nasıl kaçırdım bilemiyorum ama öleymiş yarın bu işi bitiriyorum asdasdasdasdsd[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 i$ bitmi$ zaten kiz seni bikere donla gordukten sonra yuz vermes bence :-P[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 şimdi kız sizin apartmandaymış ta sen bilmiyomuymuşsun yani[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 walla annemle konuşuyodum lafı oraya getirdim 2 alt kattaki kızı anlatmaya başladı aynısının tıpkısını anlattı o herhalde ....[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yosun sen kızı ıstetırsın yakında[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos [Bu mesaj Llama tarafından 17 June 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Apartman 500 kişilik herhalde. :D[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Llama, 17 June 2003 21:37 tarihinde demiş ki: yosun sen kızı ıstetırsın yakında[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos [Bu mesaj Llama tarafından 17 June 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Şöle paticik stafftan 2 kişi gelsin bende bi kutu cd yaptiriim gidip isteyelim :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 :-)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bence git bi kızın suratına pepelek de (paticik değil dikkat pepelek) kız anlayıp ''a sendemi'' derse ortamı 2 snde kurarsın zaten. Anlamazsa zaten anlaşılmıycak bi kelime olduğu için çevir kazı yanmasın yapıp bi şeyler uydurusun ama paticik dersen ve kız anlamazsan karizman zaten o anda yerlerde.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 kız zaten bu ortamda takılıyosa çoktan bu topici okumuştur ve durumun farkındadır :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ulan neler cıkarıyorsun yosun helal sana valla ıkı dakkada yazdın kızın forumlarda takıldıgını :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Ardeth, 17 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: Bence git bi kızın suratına pepelek de (paticik değil dikkat pepelek) kız anlayıp ''a sendemi'' derse ortamı 2 snde kurarsın zaten. Anlamazsa zaten anlaşılmıycak bi kelime olduğu için çevir kazı yanmasın yapıp bi şeyler uydurusun ama paticik dersen ve kız anlamazsan karizman zaten o anda yerlerde.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche şundan dolayı çıkartım forumlarda takıldıını[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 git kızın kapısına eşşek kadar yzıyla yazılmış http://www.paticik.com/forum/post.php?id=35872 yapıştır hatta url yap dicem de olmaz :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 metboun dediği kesin tutar ben sna söyleyim varya ciddi bence yap bi kağıt falanm at kapının altından ama sadece kız evde yanlız olduğunda annesi babası falan bulursa anlamadan dire çöpe hatta kızda anlamaz belki lütfen bu siteye giride ekle :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar