Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taming ile ilgili!!!

vengeful

Öne çıkan mesajlar

40-50 arası:
eagle, bullfrog, hind, timber wolf, boar, horse, ridable llama, forest ostards, desert ostards

50-60 arası:
boar, horse, ridable llama, forest/desert ostards, black bear, polar bear, llama, walrus, brown bear, cougar

60-70 arası:
brown bear, cougar, alligator, giant scorpion

70-80 arası:
alligator, giant scorpion, panther, grey wolf, snow leopard, giant spider, great hart, grizzly bear, snake

80-90 arası:
giant spider, great hart, grizzly bear, snake, white wolf

90-100 arası:
bull, ridgebackstrong mongbat, small hellcat, giant toad, frenzied ostard, lava lizard, imp, hellhound, large hellcat

uossten alıntı :)[hline]Dark-dr benim adım
Adamı pvpde dagıtırım
Rastgele herkese saldırırım
Korkmam kimseden bi kişi dışında

Saygıyla eğilirim onu görünce
Ustamdır o benim pvpde
Canınamı susadın gidiyosun ölüme
Kaç hemen ordan onu görünce
Sen kralsın Popeye pvpde
Sosyal ağlarda paylaş

Bence en iyisi sen ice island a git 60 a kadar polar kas 70 de dahil olmak uzere daha sonra 80 lere kadar whitewolf ile calis 90 100 artik gerisi hep bull dan gain alabilirsin rahat bir sekilde eger istersen tabi fire dungeondi sanirim lavalizard ve hellhoundlar seni bekliyo lagsiz ortamda gidersen cok sorun olmaz genede pek tavsiye etmem :) 90 dan sonra bir yerde duruyo gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Skillin 60 civarındaymış, o zaman şöyle birşey de yapabilirsin; Taming e +5-10 skill veren ring-baracelet bul, player vendorlardan bulabilirsin ve fazla para etmezler, en fazla 500 gp eder (ben vendorun birinden bulmuştum +5 ring, +5 bracelet 22 şer gp den aldım, sanırım adam ilgilenmemiş bile vendora otomatik fiyat koydurtmuş). Bunları taktıktan sonra Vesper-Minoc arasındaki Grizzly ve Great Hart ları fazla fail olmadan tame edebilirsin, hem güvenli bir yer, hem de bu ikisinden skill alma şansın yüksek ve en önemlisi fail az olduğu için hızlı. Ayrıca o bölgede tame edecek çok hayvan var, onları da tame edebilirsin. Canın sıkılınca da 4-5 grizzly ile git Vesper mezarlığını dağıt, biraz para, biraz karma-fame, bandaj yaparsan Veterinary gain.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...