Inuse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 http://raistlin.kicks-ass.org/komik.jpg ya niye ml9 yada ml7 raidde bögle rollayamaz insan ? antalya cloak diye imanım gevredi random da 5. olduk 4 tane antalya cloak düsdü gov yapdik 1 rolladim. FOA: leat nerdesin !!! daoc quit diolar dogrumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 amanin sen kim olasin?:).Evet daocu biraktim,clustering getirip herseyin icine edecekler,belki ilerki bir tarihte geri gelirim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inuse Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bakmadinmi resme ? ben kimmiyim kaç tane türk varki hib.exc da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bakmadim degil de,bakamadim,link acilmiyor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hahaha iyiymiş ya. Sasu kimdi bu arada, ben oynarken o da oynuyordu sanırsam halen.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hah simdi cikti link harika roll atmissin,tebrikler ;p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Oha yaws. Yaninda promosyon filanda vermeleri lazim :P[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Mordred - Zocro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar