Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn 7.0 beta -> 7.0 full : Smiley problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ingilizcesi Display Picture olan Dp Bizde avatar olarak geçer ve msn in sağ alt köşesinde bulunan resminize verilan addır...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon

[Bu mesaj Shikamaru tarafından 29 Mayıs 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim söylediğim program DP/CE Stealer Hepsini çalıyo güzel kardeşim kullanın sonra yorum yapın[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Mesaj tarihi:
Benim 7.0 tam sürüm ve add leyebiliyorum. Hiç add yapamama gibi bi sorunum olmadı. Ama msn dekiler surekli sorup duruyo bana ben yapamıyorum nasıl yapıcam diye.[signature][hline]Düm teka düm tek
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 29 Mayıs 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
said:
tunch, 29 Mayıs 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
hotmailin 250mb lik mi?
ne alaka ?

ağzımdan aldın valla
benim msn lominadze@gmailcom.

ayrıca o smiley ekle olayında pc ye kaydoluyor hotmail'e değil...
msn 7,0 full'de bu yok. adamlar yazmamışlar ancak smiley pack indirip kurabilirisniz.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Mesaj tarihi:
ekleyemeyenler about msn desin bi versiyonlarını yazsın bakim. ben ekleyebiliyorum smiley.

MSN Version 7.0 (Build 7.0.0777)[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
msn 7.0 .. sanırsam yani site winklerin oldugu vede betadan sonraki..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
buildle bi alakası yok bunun accountla alakası var kanımca.
aynı makineden benim accountumla msne girince ekleniyo kardeşiminkiyle girince eklenmiyo. iki farklı makinede aynı buildle denedik sonuç değişmedi.

edit: build 7.0.0813[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN
Owumyr of Frostwhisper

[Bu mesaj Katalanzar tarafından 30 Mayıs 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...