Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ingilizcesi Display Picture olan Dp Bizde avatar olarak geçer ve msn in sağ alt köşesinde bulunan resminize verilan addır...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon [Bu mesaj Shikamaru tarafından 29 Mayıs 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 scr/paint yoluylada rahatlıkla calabilirsiniz dp onemli degil o yuzden onemli olan smiley[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 benim söylediğim program DP/CE Stealer Hepsini çalıyo güzel kardeşim kullanın sonra yorum yapın[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Benim 7.0 tam sürüm ve add leyebiliyorum. Hiç add yapamama gibi bi sorunum olmadı. Ama msn dekiler surekli sorup duruyo bana ben yapamıyorum nasıl yapıcam diye.[signature][hline]Düm teka düm tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bu mal msni çözemedim gitti. Ben ekleyebiliodum. Şimdi ekleyemiom anlamdım valla.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: zgrw, 29 Mayıs 2005 01:14 tarihinde demiş ki: said: tunch, 29 Mayıs 2005 00:33 tarihinde demiş ki: hotmailin 250mb lik mi? ne alaka ? ağzımdan aldın valla benim msn lominadze@gmailcom. ayrıca o smiley ekle olayında pc ye kaydoluyor hotmail'e değil... msn 7,0 full'de bu yok. adamlar yazmamışlar ancak smiley pack indirip kurabilirisniz.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ekleyemeyenler about msn desin bi versiyonlarını yazsın bakim. ben ekleyebiliyorum smiley. MSN Version 7.0 (Build 7.0.0777)[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 çözecez sorunuda versionlarınız yazmıyosunuz ki =P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 msn 7.0 .. sanırsam yani site winklerin oldugu vede betadan sonraki..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tmm da build kaç[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 buildle bi alakası yok bunun accountla alakası var kanımca. aynı makineden benim accountumla msne girince ekleniyo kardeşiminkiyle girince eklenmiyo. iki farklı makinede aynı buildle denedik sonuç değişmedi. edit: build 7.0.0813[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper [Bu mesaj Katalanzar tarafından 30 Mayıs 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Wallaha çözelim şu olayı. Bendede msn 7.0.0813 full sürüm var ama ekleyemiyorum. Bazı ekleyenler var biliyorum. Gerçekten çok gıcık birşey..[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 sürüm:7.0 7.0.0813[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar