Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buz hokeyi full malzeme.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Derslerimin gereğinden fazla kötü olması ve iki haftada bir yapılan uzun deplasman yolculukları sonucunda buz hokeyi sporuna gelecek sezon devam edemeyeceğim. Bu bağlamda elimdeki birinci kalite koho ve ccm marka malzemeleri satmayı düşünüyorum. Ankara'da oturuyorum ancak ailem İzmir'de oturduğu için sık sık İzmir'e gidip gelmekteyim. Bu iki ilden ilgilenen olursa konuşup anlaşmaya varabiliriz. Herkese iyi günler diliyorum.
Not: Malzemeler sadece bu sezonun ilk yarısındaki 8 haftalık maç programında kullanılmıştır. Gayet temizlerdir.
[signature][hline] Epica UO
j4e

[Bu mesaj Jievaras tarafından 02 Haziran 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla allahtan gelismiyor bu memlekette

yanlis anlamada heralde olabilecek en gereksiz spor.

guresimiz var o yeter:)

quarterback disinda kafa kullananda yok oyunda:)

said:
BonePART, 03 Haziran 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
abi cok guzel ya
gonul isterdi ki bole turkiye cennet olsa
herkes baseballdır ameikan futbolludur buz hokeyidir oynasa
anasını satıyım amerikan futbolu oynuyoruz diyorum
ne o yenir mi diyolar
tabe sponsor bulunmaz
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 03 Haziran 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
izmir'de buz hokeyi, hmm zor bi ihtimal gibi. eski takım arkadaşlarına satsana :lol:

İzmir'de Buca semtinde bir adet buz pistimiz mevcut eskiden İzmir'de hokey takımımızda vardı ancak dağıldı. Tekrar biraraya gelme çabası içerisindeydiler o yüzden İzmir'ide işin içine katayım dedim :D[signature][hline] Epica UO
j4e
Mesaj tarihi:
aha aynı şekilde bende satıyorum CCM hepsi, jievaras ne diyosa 10 ytl altına =p[signature][hline]Corald -- Human Mage
`for the alliance
Chris Metcalf

[Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 03 Haziran 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...