Jievaras Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Derslerimin gereğinden fazla kötü olması ve iki haftada bir yapılan uzun deplasman yolculukları sonucunda buz hokeyi sporuna gelecek sezon devam edemeyeceğim. Bu bağlamda elimdeki birinci kalite koho ve ccm marka malzemeleri satmayı düşünüyorum. Ankara'da oturuyorum ancak ailem İzmir'de oturduğu için sık sık İzmir'e gidip gelmekteyim. Bu iki ilden ilgilenen olursa konuşup anlaşmaya varabiliriz. Herkese iyi günler diliyorum. Not: Malzemeler sadece bu sezonun ilk yarısındaki 8 haftalık maç programında kullanılmıştır. Gayet temizlerdir. [signature][hline] Epica UO j4e [Bu mesaj Jievaras tarafından 02 Haziran 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 izmir'de buz hokeyi, hmm zor bi ihtimal gibi. eski takım arkadaşlarına satsana :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 paşa paşa oynayın delikanlı gibi ayak topu, ne biçim türksünüz ya eheh[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 valla allahtan gelismiyor bu memlekette yanlis anlamada heralde olabilecek en gereksiz spor. guresimiz var o yeter:) quarterback disinda kafa kullananda yok oyunda:) said: BonePART, 03 Haziran 2005 02:35 tarihinde demiş ki: abi cok guzel ya gonul isterdi ki bole turkiye cennet olsa herkes baseballdır ameikan futbolludur buz hokeyidir oynasa anasını satıyım amerikan futbolu oynuyoruz diyorum ne o yenir mi diyolar tabe sponsor bulunmaz [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Jievaras Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: sheref, 03 Haziran 2005 01:15 tarihinde demiş ki: izmir'de buz hokeyi, hmm zor bi ihtimal gibi. eski takım arkadaşlarına satsana :lol: İzmir'de Buca semtinde bir adet buz pistimiz mevcut eskiden İzmir'de hokey takımımızda vardı ancak dağıldı. Tekrar biraraya gelme çabası içerisindeydiler o yüzden İzmir'ide işin içine katayım dedim :D[signature][hline] Epica UO j4e
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 aha aynı şekilde bende satıyorum CCM hepsi, jievaras ne diyosa 10 ytl altına =p[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 03 Haziran 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar