Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç Kamusal MMOG Sunucusu varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MMO sunucusu yok ama Avaturk'ü TMSF devralmış Uzan'la bağlantılarından dolayı.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...

[Bu mesaj Silphatos tarafından 02 Haziran 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aslında böyle yabancılar için Türkiye Online diye oyun yapacaksın neye uğradıklarını şaşıracaklar.

Your skill in kapkaç has increased by %0.1.
büyülerden "summon ahmet abi", kal vas balgam (ööh yıvrencim). silah olarak gümüş levye (bu bişibişici ocaklarına takılanlara karşı %50 fazla hasar veriyor)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Mesaj tarihi:
böle noterden falan tasdik aldıkça skill artsın işlem yapma skili falan.
sonra bişey alırken falan pazarlık skili artsın kasalım euhue.
sonracıımaa rüşvet verdikçe iş bitiricilik falan artsın ama onnar pk olsun :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

[Bu mesaj Fistan tarafından 02 Haziran 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yapmışken birde taraftar yeteneği ekleriz dimi..fenerbahçeliler galatasaraylılara dalarken +1 hasar bonusu alsın felan...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 02 Haziran 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
ben açılcak sunucu olarak wow ve swg yi önermiştim..hemen aklına uo gelmesin...
iyide sanki onlarin acilacak server'lari kacak olmayacak? simdi cok bilmislik olmasin swg'yi bilmiyorum, ama wow server'i blizzard'dan baska kimse acamazki. mantik olarak swg'nin de yapimcisinin birakacagini sanmam. uretici firma neden sabit gelirini kessin ki?
ha bi gun devletin oyun firmasi olur da orda kendi oyunlarimizi uretirsek, o zaman belki devletin MMO'su olur...[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
Çinde çocuklara Lineagede para kastırılıp sonra amazonda sattırolar die duydum..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
Mesaj tarihi:
mix in wow u olması lzm ama 30 kişi falan var orda.ayrıca kopya oyunla oynuosun
napim ben öle işi.[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
turkıyede bunun olucagını dusunemıyorum 23423423 tane dava acılır yolsuzluklar yuzunden yada dıyelım oyunda page atıcaz page ıcın bılmemnerdekı devlet daıresıne nufus cuzdan suretı ıkametgah odenmıs bır fatura ve sorunumuzu anlatan dılekce ıle basvurmak gerekır

çinliler kasıp kasıp satıyorlar lıneage de yanı teknolojı komınızmı yendı :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
MMO değil de online oyun olarak böyle birşey zaten var: america's army.

ilerde böyle bişiy isveç vs. avrupa ülkelerinde yapılabilir ama MMO değil online oyun sunucusu bazında, CS gibi oyunlar.adamlarda inanılmaz fazla internet kullanıcısı ve online oyun oynayan insan var.

mmo mümkün değil, oyunu da kendileri yapmaları lazım öyle birşey için.

türkiye ? ehe türkiye önce don alsın ayıptır sölemesi, alınmaca yok daha orjinal oyun alacak parayı yetiştiremiyoruz, oyun kültürümüz kişisel azimden ibaret.imkanlar kötü vs.millet aç, işsiz gezio zaten ona sıra gelene kadar.[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n
  • Yeni Oluştur...