Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Si bekleyenlere kötü haber

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tahmini 15 haziranda avaturkte stoğa gelmesi beklenen si'nin Remreld tarafından(benim yani) bizzat telefon aramak suretiyle paketlerin gelmesinin 1 yada 2 hafta daha sürmesi bekleniyor cümleten geçmiş olsun[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız....
Remreld Cabalist as follower of Belgarionn
Mesaj tarihi:
ben daoc gold u bekleyenlerdenim daoc:si geldiğinden beri bekliyorum artık sıkıldım şeytana uyup gidicem yurt dışı sitelerinin birinden alacağım ama postacının kapıya fln bırakmasından korkuorum sizce ne yapim?
Mesaj tarihi:
oldumu güzelim bu kadar bekledin 1 hafta daha bekle yurtdışından bende senin gibi istedim felç oldum evde beklemekten ama gelmedi gümrükten dönmüş sakın böyle bir hata yapma bence avatürkü bekle siparişinden sonraki gün elinde olur[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız....
Mesaj tarihi:
yaw annadık ta beklesin hem kredi kartı sorunu fln da yok havaleyle alıyon avadan yani budur[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız....
Mesaj tarihi:
said:
Osiris_Quidam, 18 June 2003 11:37 tarihinde demiş ki:
forumlarda bağırmaktan bıktım artık www.ukgames.com dan alın hic bir sorun olmuyor adamlar paşalar gibi eline bırakıyor paketi birde en ucuz kargo filan burada[hline]Exc/Hib
Sartre LvL 47 Eldritch
dostum ben us versiyonu almak istiyorum verdiğin adreste us daoc gold paket satılıyor mu?
  • Yeni Oluştur...