Romario Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 tahmini 15 haziranda avaturkte stoğa gelmesi beklenen si'nin Remreld tarafından(benim yani) bizzat telefon aramak suretiyle paketlerin gelmesinin 1 yada 2 hafta daha sürmesi bekleniyor cümleten geçmiş olsun[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ben daoc gold u bekleyenlerdenim daoc:si geldiğinden beri bekliyorum artık sıkıldım şeytana uyup gidicem yurt dışı sitelerinin birinden alacağım ama postacının kapıya fln bırakmasından korkuorum sizce ne yapim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 oldumu güzelim bu kadar bekledin 1 hafta daha bekle yurtdışından bende senin gibi istedim felç oldum evde beklemekten ama gelmedi gümrükten dönmüş sakın böyle bir hata yapma bence avatürkü bekle siparişinden sonraki gün elinde olur[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 forumlarda bağırmaktan bıktım artık www.ukgames.com dan alın hic bir sorun olmuyor adamlar paşalar gibi eline bırakıyor paketi birde en ucuz kargo filan burada[hline]Exc/Hib Sartre LvL 47 Eldritch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 yaw annadık ta beklesin hem kredi kartı sorunu fln da yok havaleyle alıyon avadan yani budur[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Osiris_Quidam, 18 June 2003 11:37 tarihinde demiş ki: forumlarda bağırmaktan bıktım artık www.ukgames.com dan alın hic bir sorun olmuyor adamlar paşalar gibi eline bırakıyor paketi birde en ucuz kargo filan burada[hline]Exc/Hib Sartre LvL 47 Eldritch dostum ben us versiyonu almak istiyorum verdiğin adreste us daoc gold paket satılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar