Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

upgrade hakkında yardım--


ConYTurK

Öne çıkan mesajlar

beyler bi süredir oynuyorum az çok upgradeden çakarım fakat.
3 kere chitin yapamyı denedım +3 den +4e nus la basıcam.anvili 3 kere patlattı mcusla sora bastım benı msılah yandıı bu 3 kere tekrar etti.efendim başka +5 te patladı bir chitinimde (bus la)Nedir bu cenabetlikmi?
yoksa Mannerla alakası olabilirmi lvl fln? cunku lvl 47 manner 80. (Beramus) ta oynuorum.Deneyimli arkadaşlarımden bilgilerini paylaşmalarını arz ederim...[signature][hline]-ares-
-Sirius_tr-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-off abi gazım var sanki bişey saplanmış gibi oldu mideye...
-abi yayına giriyoruz!
-ne yayını lan? he ? noluyo olm?
-abi upg. le ilgili soru sormuş adam 3.. 2... 1.. yayındayız.

şimdi bu upg olayı daha çok şansa dayalı bir mevzudur onun için 3 te yaktım 5 te yaktım tipi şeylere şaşırmamak lazım. mesela ben +6 mirage a bes eklerken yaktım. item degerliyse +5 e kadar nus +6 da bus teknigini uygulayın , daha çok degerliyse +5 ten başlayın bus olayına. mannerın bir işlevi yok ama bagtıl inanç olarak istiyorsan kasabilirsin. aralarda bişeyler yakmakta fena fikir degil 3 kerede yanar 13 kerede yanar. sonuçta anvil şans işidir bizim gibi *legit* teknikleri bilmeyen adamlar için.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valka aga bilmiom yanı mirage daggerı +5 yaparken yanlışlıkla nus kullandım oldu.. hemde önceden anvil patlamdan sora +6 yaparken bus bastım ondan oncede 4 kere patlatmıstım patladı.ben bu işi anlamıoru mbu alet bizle .... geçiyor herhalde. tuza kgibi bişi ya çok tahrik ediyor adamı..[signature][hline]-ares-
-Sirius_tr-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni oldugun icin yanli$ anlami$sin galiba. aciklayim.
yukarida yazan "arama" emir kipinde cekimlenmi$ bir fiil degil. isim olan "arama"; yani arama yapmak icin gerekli sayfayi aciyor.

burada da "upgrade" kelimesi iceren ba$liklari aradiginda kar$ina gelecek bilgilerle nice +8ler yapabilir, paraya para demezsin. ne diyecegin sana kalmi$ artik.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...