Taskiranus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Skroce, 02 Haziran 2005 17:16 tarihinde demiş ki: pvp Rank 11 Commander Lieutenant General Commander's epic mount 90g ye alabilirsin yanlis hatirlamiyorsam ama baya bi honor Kill kasman gerekecek Rank 11 icin ama 810g cebinde kalacak :D İyide Rank den gelen bineğin hız % 60 değilmiydi ben mi yanlış hatırkıyorum?[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yok epic var.pvp rewards bölümünde vardı wow un sitede[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ben 800 golda aldim valla exhalted olursan 600 oluyo sanirim ama exhalted olan bir kaç kişi var[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 çok saçma birşey bu, mesela ben trollüm, trolller ile rep. arttırmak çok zor, çok az troll questi var. falan filan e bu saçma geliyor bana, diğer ırkların capital city leri varken filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 diğer city lere exalted olursan onların mount unu alabilirsin.. worg a raptor a kodo ya vsvs. kodo kısmı olmayabilir belki çünkü barondan düşen death charger a taurenlar binemiyoMUŞ.[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 artık herkes herşeye binebiliyo... :-P tamam tamam daha açıklayıcı oliym...en son çıkan patchler sonucu undead mountuna taurenler binebiliyo...barondan düşene de binebiliyolar.[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Disappear, 02 Haziran 2005 17:25 tarihinde demiş ki: said: Yenerk85, 02 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: 1 hafta oynamican standing düsecek mount bi tarafina kacacak ben 4-5 haftadir rogue umla oynamiyorum rank 5 teydi ilk 3 haftada rank 3 yaptim sonra hic oynamadim 1 kere bile rank kaybetmedi heh... iyiymiş ben 2 hafta oynamadım rank 2 idim sıfırlandı.(sıfırdan kastım en düşüğü işte rank 1 in en ezik durumu eheh)[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ?!?! oynamayınca rank mı düşüyo?! e ben 3 ay ara verecem yazları. bittim... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar