Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 şimdi arkadaşlar level dergisinden çıkan 1.31 uptade'ini yaptım.update düzgün oldu çünkü başka crack yapmadım sonra oyun çalışmadı büyük ihtimalle crack gerekiyor.kuzenime sordum o uptade'i yaptıktan sonra battlefield cdsindeki crack'i yapıştır dedi olmadı.eğer crack gerekiyorsa bana biri özelden link verebilir mi?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bu arada battlefield 1941 yazmışım 1942 yazacağıma:D.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 tam anlamadım bak cdsiz oynamak istiosan snn connectorun varsa yada arkında ondan al yukle cd siz oyna ama oyunun cdsiin içindeki cracki yaparsan cd le oynarsın[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hayır yeni update yaptım olmadı:-(.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ya cd nin içinde crack yokmu senin bf yi yukle crack yap sora 1.31 i yukle sora cd tak oyna[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bak sen anlamadım 1.31 update'ini crack yapmadan yapacaksın.ilk başta 1.31 update'i yaptım.sonra yedek aldım 1.31 update'i yaptıktan sonra crack'in ardından bf cdsindeki crack'i kopyaladım yapıştırdım bf klasörüne ama olmadı:(.ayrı bir crack mi gerekiyor 1.31 bf için?o crack'i nerden bulabilirim?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 kısacası birisi bana özelden battlefield 1.31'in crackini bulabileceğim bir link yazsın:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hyr cracki once yapcan eger snn connectorun varsada yapmican crack falan[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ya git gamecopyworld e bul o patchin crackini rahatla[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Olm asin bunlari artik Desert Combat'a gecin. :)[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 desert combat çok kötü gerçekten...[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar