Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoffs 2005

HellHound

Öne çıkan mesajlar

efenim malum arada playofflar basladi, hatta playoff finallerine gelindi...

soyle bir genel bakis cakalim:

Playoffs 2005, 1st Round

[West]

(1) Suns 4 - 0 Grizzlies (8)
(2) Spurs 4 - 1 Nuggets (7)
(3) S.Sonics 4 - 1 Kings (6)
(4) Mavericks 4 - 3 Rockets (5)

[East]

(1) Heat 4 - 0 Nets (8)
(2) Pistons 4 - 1 76ers (7)
(3) Celtics 3 - 4 Pacers (6)
(4) Bulls 2 - 4 Wizards (5)

Playoffs 2005, Conference Semi-Finals

[West]

(1) Suns 4 - 2 Mavericks (4)
(2) Spurs 4 - 2 S.Sonics (3)

[East]

(1) Heat 4 - 0 Wizards (5)
(2) Pistons 4 - 2 Pacers (6)

Playoffs 2005, Conference Finals

[West]

(1) Suns 0 - 1 Spurs (2)

[East]

(1) Heat 0 - 1 Pistons (2)[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Sosyal ağlarda paylaş

evet benim okuduğum bi haberdede shaq kısa sürede toparlanamz diodu shaq bu ara çok sinirliymiş dönüşüm kötü olcak diomuş yapılan röportajlarda.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

suns çok iyi sayı falan atıyor, ama 4 4lük bir takım deigl kesinlikle, sas serisinin ilk maçının son periyodunda açıkça da belli oldu zaten bu

shaqsız miami de ii olmasına ragmen shaqın yokluğu çok belli oluyor

gönlümden suns geçse de san antonio - detroit finalin adı olabilir[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Sosyal ağlarda paylaş

Spurs serinin ikinci maçını da, Suns'ın %56lık şut yüzdesine rağmen, deplasmanda aldı zaten bu sabah. Burdan sonra Suns'ın seriyi çevirmesi mucize olur. Bu seriyi 4-0 veya 4-1 Spurs alacak gibi..

Doğu'dan da Detroit gelir diye düşünüyorum ben, sezon boyunca Heat'e en ters gelen takım Detroit olmuştu, bu seri de öyle olacak tahminimce. 4-1 veya 4-2 Detroit alır gibi geliyor..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

spurs-suns serisi 2-0'a geldi ve bitti gibi.

çünkü suns 2 maçta da yapabileceği herşeyi yaptı (marion'ın kötü performansı dışında) ama spurs hem yaptığı savunmayla hem de müthiş hücümla iki maçta da suns'ı dize getirdi
4-0 bile mucize olmaz yani

artık phoenix joe johnson'ın falan gelişiyle mucize olmasını bekleyecektir anca[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

Spurs'un her şekilde Suns'u eleyeceğinden emindim ama bu kadar kolay olacağını tahmin edemezdim..

Suns gerçekten Marion dışında en iyi oyununu oynadı, oyuncuların ortalamaları sezon ortalamalarından bile çok daha iyiydi, hatta son maçta %56 ile FG, extra olarak da %50 ile 3pts atmalarına rağmen Spurs gene kazandı..

Duncan'ın bileği yamuk yapmazsa Spurs en kötü ihtimalle 4-1 kazanır bu seriyi gibi geliyor..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok üzülüyorum. Suns final oynamalıydı. Her şeyiyle hak ediyorlar. Hala umudum var ama... Bakarsınız süpriz yaparlar.[signature][hline]City Of Heroes :
AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50!!(nihayet)
Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L38
TRT 3 Natural Tanker: invuln/Mace L18
Sosyal ağlarda paylaş

Suns'a bu saatten sonra şans bile vermiyorum, seriyi kazanmaları imkansız bence..

Belki 1-2 maç kazanırlar ( En iyi ihtimalle ) ama final hayal..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın..
Sosyal ağlarda paylaş

SA fena eziyor phoneix i üstelikde tam pho nin istediği oyun tarzında böyle oynuyorlar.4-0 biter bu seri.SA nın savunması harikaydı son maçta hele bir ara 3-4 defa tek hucumda hucum ribaund unu aldılar orda anladımki sa şampiyon olur....

Bu seneki playoff ları izlemek gerçekten çok keyifli hemen her seride inanılmaz bir heyecan vardı[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...