DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ÇEKİRGE bahçede gördüm seni zıplıyodun ileri geri çok ısındım birden sana baba diebilir miydim acaba..? elime aldım zıplamaya çalışıyodun istemedim kaçmanı kopardım kanatlarını. ağlama dedim ama dinletemedim çaktım ağzına bi tane yapıştın duvara şlops diye. söktüm duvardan yıkadım bi güzel mis gibi oldun sıhhatler ossun kafan koptu ama olsun. önüne yemek koydum baktın aval aval ne o yemeği mi beğenmedin? b*k ye o zaman andaval..! sinirlendim bu sefer,bastım üstüne yemyeşil kan fışkırdı yüzüme oh canıma değsin küstüm sana konuşmam bi daha hayatta.[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Kaşarlanmıştın, Hem de eskimiştin artık, Nedne çıksaydım senle, Baymıştın herkesi, Tadın kaçtı artık, Yalansa yalan de eski kaşar. Eskiden böyle değildin, Sus pus otururdun, Ne ettik de böyle oldun, Yalansa yalan de eski kaşar[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 İmgesel Sırt ya da Patlıcan Travması Sırtım kaşınıyordu sırtım.. kaşınıyordu.. kaşını... yor.. Sırtım..ırtım..tım..ım.m Kaşş.aş.aş.aş ınıyordu istanbula didaktik betimlemeler yağıyordu kaşıntım sırtıyordu... sırtım mı kaşınıyordu yoksa ben mi kaşınıyordum. Koşulluyordu sırtım. En sonunda sırtımı kaşıdım...[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 çok beğendiğim pastoral ve coşkulu bir eserimdir : ÇİFTLİKTE BRAND NEW DAY horoz öttü köpek havladı kedi miyavladı inek mööledi kuzu meeledi çekirge zıpladı örümcek yürüdü sivrisinek soktu çiftçi esnedi ve gün başladı..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 efenim yazasım geldi açılın baimmmm(yalnız benimki ingilizce bir kompozisyonda kullanıp hocanın gözünü teleport olmuştum) I think I'll be dead 'cause of obsessions in my head Fame is nothing nevermind İf it's just makes you sad nasıl olmuş efenim[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 My thirstness for your eyes would never end.Even if the stars of your eyes lost their sparkles, but I'm sure,sparkles of your eyes will be eternal like my love Asıgıııııııııım asıııııkkkkkk[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 16 June 2003 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 sevdim seni bir kere 1000 kez daha sevemem aşk böcüğüm benim ayrılsak desen hayatta izin vermem[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar