BLue_dEEp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 arkadaşlar bana yardımcı olun bana gavolt wing lazım kafayı sıyıracağım artık bi türlü toplayamadım su gavolt wingleri son 1 haftada kestiğim gavolt-glowwing-vsvs kesmediğim kalmadı baba YARDIM EDİN :(:(:(:(:(:(:([signature][hline]Nick....:Martana Job.....:Archmage Server.:Ares Lvl......:6X Clan....:Eternals
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Clanlar ne için var acaba........[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sen konuşma pis dupeci :P SEN git önce adamını kurtar :D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:Archmage Server.:Ares Lvl......:6X Clan....:Eternals
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 .........[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: BLue_dEEp, 02 Haziran 2005 23:09 tarihinde demiş ki: sen konuşma pis dupeci :P SEN git önce adamını kurtar :D:D:D:D:D:D:D:D Suanda Yaptıgın şakada Olsa cok ayıp içim cız etti arkadaşını teselli edecegine damarına basıyorsun !! tebrik ederim seni[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 İşte bunlar Yüzünden Kaybediyoruz[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ben kimseye dupe yapsın demedim zaten 1 hafta önceden admin dupe yapan charları akşam yaptıysa dupe sabaha bırakmıyo banlıyordu bunu göz önünde bulundurarak dupe yapmaması lazım dı OYUNU LÜTFEN HAKKIYLA OYNAYALIM[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:Archmage Server.:Ares Lvl......:6X Clan....:Eternals
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yarın bi gün adamın dupe yapmadığı falan ortaya çıkarsa ne yüzle konuşacan yazı yazacan buraya biliyosun ki bi çok adam da dupe yapmadığı halde banlanabiliyo hem bildiğim kadarı ile bi sürü boss/dm kesebilen adeam dupe yapmaz yapsa bile kendi charı ile dupe yapmaz yaparsada höküz dür yani
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: BLue_dEEp, 02 Haziran 2005 23:17 tarihinde demiş ki: ben kimseye dupe yapsın demedim zaten 1 hafta önceden admin dupe yapan charları akşam yaptıysa dupe sabaha bırakmıyo banlıyordu bunu göz önünde bulundurarak dupe yapmaması lazım dı OYUNU LÜTFEN HAKKIYLA OYNAYALIM Sen o adamın dupe yaptıgını nerden biliyorsun her karizması olan adamı çekemediginizden dolayı böyle diyorsun öyle değilmi?? Insanlar Alamadıkları Şeyleri Kötülerlermiş..[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 baba sen o adamın avukatımısın hem adamı niye kıskanayım bende allaha şükür shellim var master skilini acmayı bekliyorum bi acayım bende giyeceğim oyunu hakkıyla oynasalarda suan da bu kadar kişi ban yemezdi ks ciler hariç[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:Archmage Server.:Ares Lvl......:6X Clan....:Eternals
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ki.... benim actığım konuyla muhabbet değişti hem ben o lafı arkadaşıma takılmıştım herkes bir yere cekti öncelikle ondan özür dilerim konuyu değiştirelim[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:Archmage Server.:Ares Lvl......:6X Clan....:Eternals
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Avukatı falan değilim ama Adamın kaç yıllık arkadaşıyım onun böyle birşey yapacagına inanmıyorum.Hem Sen onun Dupe yaptıgını nereden biliyorsun neden iftira atıyorsun? Full Shelli +8 Raptoru var diyemi dupeci diyorsun? belki başka nedenlerden dolayı banlandı ? bu benim başıma geldi onun için biliyorum.Arkadaşım olmasaydı bile bu forumda birilerine iftira atılmasına izin vermezdim.[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kusura kalma ben hatalıydım ama banlistesinde burial yanında yanlışlıkla banlandı diye bişe yazmıyodu tamam ben hatalı olabilirim ama özür de dilemesini bilirim ..............[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:Archmage Server.:Ares Lvl......:6X Clan....:Eternals
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Tamam konuyu saptırmayalım sen gawolt arayışına devam et. Ama Pazar Alanını kullanırsan dahada iyi olacak.[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 shell giymekle adam olunmuyo o shell in içindeki ne bakıyolar. adam lar abyss de gelip vuruyolar bana sonra öldürdükten sonra ana avrad düz gidiyolar bunu yapanlarda hepp türkler .bunlar gibiler yüzündende burial gibi büyüklerimiz yanıyor[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ok baba sağol[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:Archmage Server.:Ares Lvl......:6X Clan....:Eternals
Öne çıkan mesajlar