Natural Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 mpg dosyasını mp3'e çevirmek istiorum arkadaşlar yardım gerekio...nasıl becerebilirim hangi program gerekmektedir..neleri yükliyecez vs vs ..yardımınız gerek..sağolun var olun:-P[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Blaze Media Pro [signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 02 Haziran 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 02 Haziran 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 programı indirdim..fakat mp3 e çevirme oalyını yapamadım..birçok farklı formata çevrilebilior ama video dan mp3 e çevirmek yok..yada var ben bilmiorumm??:([signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 "virtual dub" la mpeg i açıyorsun File->Save WAV diyorsun, sonra istediğin bir encoder la wav dan mp3 yapıyorsun. virtual dub için googlea başvuruyosunn...[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 :) tam yaptım die msg atıcaktım sen yazmışsın olayı :) başardım mutluyum çok sağolun:)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar