Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahceliler iste radyo kanalımız :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Antu.com'un yayın yaptıgı her telden calan bir radyo.Fenerbahcenın marslarıda tabıkıde bu radyoda.(Test yayın)

Windows Media Player ınızla OPEN URL yapın ve su adresi yazın

mms://www.fenerbahce.net/AntuFM[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
eger bu topik i aptal ve sonu olmayan futbol tartismasina cevirirseniz aninda kilitlenir yokedilir
spor forumlari bunun icin acildi.[hline]And the moon sometimes looks like a C
But you cannot eat that
C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
YEAH!
Mesaj tarihi:
holigan tartismasina dondurmeye calisan her mesaj tarafimca silinecektir.[hline]And the moon sometimes looks like a C
But you cannot eat that
YEAH!
Mesaj tarihi:
Burda Gsnin Avrupadaki basarıları ile ilgili sarkılar da calıyo mu?
Edit:Volfiye kastım yok çok masumane bi soruydu,yoksa hiç holiganvari cümleler kullanır mıyım hiç[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 17 June 2003 23:24 tarihinde demiş ki:
nasi yani anlamadim bu fener radyosuysa neden galatasaray in sanli tarihi ve avrupadaki basarilarindan bahsediiliyo?[hline]

Avrupa fatihiymiş diye baslayan marsı sormustum[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Mesaj tarihi:
Arka arkaya Metallica,nil,müzeyyen senar ve paradise lost calan radyo[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
  • Yeni Oluştur...