Glahad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 remote administrator u local ağda 2 yıldır kullanıyorum. net ortamında kullanmak istiyorum.bunu yapabilirmiyiz eğerki yapabilirsek nasıl yapariz. yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ben denemstım ama net ortamında olmuyodu baglanamıodu yani eğer öyle olsa tam bir hack programı olurdu. valla yaparsan haber verirsin.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Remotely Anywhere diye bir program var, java destekli. Onu arastir istersen. blizzard'dan wow alphanin calinmasi remotely anywhere'in compact bir versiyonu ile olmustu :) remote administrator'i ayni amacla kullanmak sadece yaraticiliga ve karsi tarafin salakligina bakar.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 radmini hep internetten kullanıyorum. gayet süfer oluyor. programın kurulum klasöründeki r_server.exe ve dll leri (bütün hepsini) zipleyip karşıya yolluyorum. o serverı çalıştırıyor sonra www.ipadresimne.com a gönderip ip adresini söyletiyorum. sonra da ip adresini radmin viewer a yazıp işi hallediyorum kapatırken de taskmanagerdan r_server.exe yi sonlandırıyorum. hiç bi sorun kalmıyor. ama şöyle bişi var karşıdakinde adsl router varsa veya ağın arkasındaysa, NAT ayarlarının yapılması (yani portunun açılması) gerekli.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 02 Haziran 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 xp home edition'a baglanamazsin, pro olmak zorunda.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar