Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LeBron James'in reklamı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
EomerMcEwan, 19 Şubat 2005 03:00 tarihinde demiş ki:
Ya Bu reklamı tartışmış olan arkadaşlar hayatında hiçmi basket oynamadı acaba? :)
Tartışmak :yapma:
Adam zaten reklamda okadar rahat atıyorki o top orta sahaya bile gitmez :D

:tup:[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
said:
Jkidd, 19 Şubat 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
Reklam bu kadar tartışılıyorsa amacına ulaşmış demektir.
Yani...Ses getirmis belirli kitleyede ulasdi tamam.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Mesaj tarihi:
bide murat murathanğlu lebron james derken kendinden geçiyo hattra 2.şutu attığında lebron .............(2saniye bekle sonra bastırarark)JEAAAAAMEEES ehuehe sanki orgazm oluyo süfewr söyllüyo[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
Mesaj tarihi:
demek istediğimi anlamadın sanırım

diyorumki madem o gerçek diorsunuz adam potadan potaya atıor ozamn niye maçlarda atmıyor ole maçlardada atabilir

bilgisayar oldugu cok belli

demek isteddim :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:

Coh:Amidala Fire Devices Blaster LvL 34
Mesaj tarihi:
Adam parmak ucunda zıplıyo nerdeyse oradan o sekilde sokması imkansız[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! |
E-Mail: Msn | ICQ: Yok
Mesaj tarihi:
powerade in amerikan futbolu ve surf le ilgili olan benzer reklamlarıda var. Ares den aratırsanız izleyebilirsiniz. (amerikan futbollu olan reklam daha güzell =))[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Mesaj tarihi:
lebron'un atışları bi yana(gerçek değil bence de) murat murathanoğlu'nun ifadeleri muhteşem.. güzel reklam..[signature][hline] yol kenarındaki
yağmur mazgallarını
kumbara sanıp
harçlığımı atardım
bu yüzden en çok
denizden alacaklıyım.

Mesaj tarihi:
said:
Helcaraxe, 20 Şubat 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
demek istediğimi anlamadın sanırım

diyorumki madem o gerçek diorsunuz adam potadan potaya atıor ozamn niye maçlarda atmıyor ole maçlardada atabilir

bilgisayar oldugu cok belli

demek isteddim :D

ehehe anladım yaw :):)

ya bende merak ettim giidm bi powerare için bakarsınız bendede olur :D

neyliydi bu onun içtiği mavi renkliydi sanırım.daha önce içen warmı?nasıl bişi tatlımı tuzlumu ek$imi?[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar

Infarctus
Mesaj tarihi:
ben mavisini içmiştim ilk çıktığı zamanlarda.. karışık meyve aroması (!) olur ya onun gibi hoş bi tadı vardı. tabi 2 sene oluyo belki de tadı öyle değildir, sallıyo olabilirm, ama güzeldi..[signature][hline] yol kenarındaki
yağmur mazgallarını
kumbara sanıp
harçlığımı atardım
bu yüzden en çok
denizden alacaklıyım.

Mesaj tarihi:
tatlı yani??güsel kaç para bende alim bi.nerelerde bulunabilir heryerdemi?? yoksa süfermarket - kipa - carrefour gibi yerlerdemi??[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki:

Infarctus
Mesaj tarihi:
fiyatını bilmiyorum ama 2 veya 3 milyon olması muhtemel.. tabi pet şişelerin (500ml).. bakkallarda var..[signature][hline] yol kenarındaki
yağmur mazgallarını
kumbara sanıp
harçlığımı atardım
bu yüzden en çok
denizden alacaklıyım.

Mesaj tarihi:
gerçek olsa adam hiç gitmezki durmadan kendi sahasından atar normal maçlarda :)[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!!
----------------
ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve..

www.forumkahvesi.com
www.forumkahvesi.net
Mesaj tarihi:
pc hilesi herkes bilio daha neyını arastırcanız ki anlamam nasıl hile yaptıklarınımı arastırcan chester? merlininkazanı google???[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki:

Infarctus
  • Yeni Oluştur...