uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: EomerMcEwan, 19 Şubat 2005 03:00 tarihinde demiş ki: Ya Bu reklamı tartışmış olan arkadaşlar hayatında hiçmi basket oynamadı acaba? :) Tartışmak :yapma: Adam zaten reklamda okadar rahat atıyorki o top orta sahaya bile gitmez :D :tup:[signature][hline]jan d.
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Insan bir reklami bukadar çok tartisirmi ya...[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Reklam bu kadar tartışılıyorsa amacına ulaşmış demektir.[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Jkidd, 19 Şubat 2005 03:09 tarihinde demiş ki: Reklam bu kadar tartışılıyorsa amacına ulaşmış demektir. Yani...Ses getirmis belirli kitleyede ulasdi tamam.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bide murat murathanğlu lebron james derken kendinden geçiyo hattra 2.şutu attığında lebron .............(2saniye bekle sonra bastırarark)JEAAAAAMEEES ehuehe sanki orgazm oluyo süfewr söyllüyo[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 abi madem oyle atabilior niye maçlarda yapmasın yahu ![signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Coh:Amidala Fire Devices Blaster LvL 34
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Abi saçmalama ya maçlarda atmasın dion bilgisayar ile yapmı$lardır ama yorumun tam quotelik imza ha =][signature][hline]Infarctus
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 demek istediğimi anlamadın sanırım diyorumki madem o gerçek diorsunuz adam potadan potaya atıor ozamn niye maçlarda atmıyor ole maçlardada atabilir bilgisayar oldugu cok belli demek isteddim :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Coh:Amidala Fire Devices Blaster LvL 34
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 reklam amacına ulasmıs gibi gozukuyor.[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Adam parmak ucunda zıplıyo nerdeyse oradan o sekilde sokması imkansız[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! | E-Mail: Msn | ICQ: Yok
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 powerade in amerikan futbolu ve surf le ilgili olan benzer reklamlarıda var. Ares den aratırsanız izleyebilirsiniz. (amerikan futbollu olan reklam daha güzell =))[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 lebron'un atışları bi yana(gerçek değil bence de) murat murathanoğlu'nun ifadeleri muhteşem.. güzel reklam..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım.
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Helcaraxe, 20 Şubat 2005 15:28 tarihinde demiş ki: demek istediğimi anlamadın sanırım diyorumki madem o gerçek diorsunuz adam potadan potaya atıor ozamn niye maçlarda atmıyor ole maçlardada atabilir bilgisayar oldugu cok belli demek isteddim :D ehehe anladım yaw :):) ya bende merak ettim giidm bi powerare için bakarsınız bendede olur :D neyliydi bu onun içtiği mavi renkliydi sanırım.daha önce içen warmı?nasıl bişi tatlımı tuzlumu ek$imi?[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben mavisini içmiştim ilk çıktığı zamanlarda.. karışık meyve aroması (!) olur ya onun gibi hoş bi tadı vardı. tabi 2 sene oluyo belki de tadı öyle değildir, sallıyo olabilirm, ama güzeldi..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım.
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 tatlı yani??güsel kaç para bende alim bi.nerelerde bulunabilir heryerdemi?? yoksa süfermarket - kipa - carrefour gibi yerlerdemi??[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 fiyatını bilmiyorum ama 2 veya 3 milyon olması muhtemel.. tabi pet şişelerin (500ml).. bakkallarda var..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım.
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Tadı iğrenç :) . MM - LeBron James !!! Yok daha neler ... Kısmı süper :D[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez
Fiercewind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Lebron....JAMES YOK ARTIK LEBRON JAMES ve lebron james fazlasıyla maça hazır görünüyor[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. KoC bir tık lütfen
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ya Reklamin amaci nedir ses getirmek tartisilmasi idir..Demekki bunu basarmislar.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 gerçek olsa adam hiç gitmezki durmadan kendi sahasından atar normal maçlarda :)[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 buda iyiydi :lol:[signature][hline]jan d.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ama kesın o reklamda bi hata war intenetten indircem o hatayı bulcam :-P[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük |
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ne hatası ?[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bilgisayar hilesi hatası veya o tarz bişi.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 pc hilesi herkes bilio daha neyını arastırcanız ki anlamam nasıl hile yaptıklarınımı arastırcan chester? merlininkazanı google???[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus
Öne çıkan mesajlar