uncla Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: EomerMcEwan, 19 Şubat 2005 03:00 tarihinde demiş ki: Ya Bu reklamı tartışmış olan arkadaşlar hayatında hiçmi basket oynamadı acaba? :) Tartışmak :yapma: Adam zaten reklamda okadar rahat atıyorki o top orta sahaya bile gitmez :D :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Insan bir reklami bukadar çok tartisirmi ya...[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Reklam bu kadar tartışılıyorsa amacına ulaşmış demektir.[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Jkidd, 19 Şubat 2005 03:09 tarihinde demiş ki: Reklam bu kadar tartışılıyorsa amacına ulaşmış demektir. Yani...Ses getirmis belirli kitleyede ulasdi tamam.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 bide murat murathanğlu lebron james derken kendinden geçiyo hattra 2.şutu attığında lebron .............(2saniye bekle sonra bastırarark)JEAAAAAMEEES ehuehe sanki orgazm oluyo süfewr söyllüyo[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 abi madem oyle atabilior niye maçlarda yapmasın yahu ![signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Coh:Amidala Fire Devices Blaster LvL 34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Abi saçmalama ya maçlarda atmasın dion bilgisayar ile yapmı$lardır ama yorumun tam quotelik imza ha =][signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 demek istediğimi anlamadın sanırım diyorumki madem o gerçek diorsunuz adam potadan potaya atıor ozamn niye maçlarda atmıyor ole maçlardada atabilir bilgisayar oldugu cok belli demek isteddim :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Coh:Amidala Fire Devices Blaster LvL 34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 reklam amacına ulasmıs gibi gozukuyor.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Adam parmak ucunda zıplıyo nerdeyse oradan o sekilde sokması imkansız[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! | E-Mail: Msn | ICQ: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 powerade in amerikan futbolu ve surf le ilgili olan benzer reklamlarıda var. Ares den aratırsanız izleyebilirsiniz. (amerikan futbollu olan reklam daha güzell =))[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 lebron'un atışları bi yana(gerçek değil bence de) murat murathanoğlu'nun ifadeleri muhteşem.. güzel reklam..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Helcaraxe, 20 Şubat 2005 15:28 tarihinde demiş ki: demek istediğimi anlamadın sanırım diyorumki madem o gerçek diorsunuz adam potadan potaya atıor ozamn niye maçlarda atmıyor ole maçlardada atabilir bilgisayar oldugu cok belli demek isteddim :D ehehe anladım yaw :):) ya bende merak ettim giidm bi powerare için bakarsınız bendede olur :D neyliydi bu onun içtiği mavi renkliydi sanırım.daha önce içen warmı?nasıl bişi tatlımı tuzlumu ek$imi?[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben mavisini içmiştim ilk çıktığı zamanlarda.. karışık meyve aroması (!) olur ya onun gibi hoş bi tadı vardı. tabi 2 sene oluyo belki de tadı öyle değildir, sallıyo olabilirm, ama güzeldi..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 tatlı yani??güsel kaç para bende alim bi.nerelerde bulunabilir heryerdemi?? yoksa süfermarket - kipa - carrefour gibi yerlerdemi??[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 fiyatını bilmiyorum ama 2 veya 3 milyon olması muhtemel.. tabi pet şişelerin (500ml).. bakkallarda var..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Tadı iğrenç :) . MM - LeBron James !!! Yok daha neler ... Kısmı süper :D[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Lebron....JAMES YOK ARTIK LEBRON JAMES ve lebron james fazlasıyla maça hazır görünüyor[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. KoC bir tık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ya Reklamin amaci nedir ses getirmek tartisilmasi idir..Demekki bunu basarmislar.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 gerçek olsa adam hiç gitmezki durmadan kendi sahasından atar normal maçlarda :)[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 buda iyiydi :lol:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ama kesın o reklamda bi hata war intenetten indircem o hatayı bulcam :-P[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ne hatası ?[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bilgisayar hilesi hatası veya o tarz bişi.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 pc hilesi herkes bilio daha neyını arastırcanız ki anlamam nasıl hile yaptıklarınımı arastırcan chester? merlininkazanı google???[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar