Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Boulevard of Broken Dreams ın farklı bi versiyonu çalıyo uzun bi zamandır power fmde. başka bi şarkıyla mixlenmiş. mixlendiği şarkının adını bilen varsa yazabilirmi
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 oasisin bi sarksıyla wonderfuul'du snrım bide sonuna eminem eklemisler[signature][hline]Cheetos Avcısı Cheester sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ? İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ? [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Green Day Oasis Aerosmith - Boulevard of Broken Dreams Remix ps:lol ne eminemi ya, aerosmith =) [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Laorx tarafından 02 Haziran 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ama sonuna eminem koymuslar yada herhangi bi rapci ama sonunda bi rapci soluo[signature][hline]Cheetos Avcısı Cheester sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ? İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ? [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Cheester, 02 Haziran 2005 15:46 tarihinde demiş ki: ama sonuna eminem koymuslar yada herhangi bi rapci ama sonunda bi rapci soluo eminem in aerosmith ten çaldığı dream on riff i dir o... (dinlemedim ama...) [signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum [Bu mesaj ucanadam tarafından 02 Haziran 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hiç olmadı,aerosmith ve run dmc nin yaptığı şarkıdan alıntıdır.Salladım ehe.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 valla super fm'de kini dinlemedim ama green day'in son albümndeki parça..[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955)
obacan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 O şarkı mix diğil bildiğim kadarıyla zaten duet.. Ama power fmde bu şarkının sonunda Eminem in Sing for the moment şarkısıda çalıyo sanırım istediğin buydu ? :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Bi konuda chiptechin attığı msgın altında şu yazıyordu; [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından ayar verme sebebiyle değiştirilmiştir]
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 evet saolun şimdi bulmak var :) çok teşekkğrler hepinize
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 biraz önce indirdim ares den. evet bu
Öne çıkan mesajlar